Υπάρχει και η Σάλκε

Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα να μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε τον επαναληπτικό, αλλά η ομάδα πλέον μετρά αντίστροφα για τον επαναληπτικό στο Βέλτινς Αρένα. Το 1-4 του πρώτου αγώνα έθαψε τα οποιαδήποτε όνειρα για πρόκριση έτσι ο αυριανός αγώνας έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα. Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι μια αξιοπρεπής παρουσία κάτι που για να επιτευχθεί θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια. Οι Γερμανοί έδειξαν πόσο μας υπολογίζουν στέλνοντας και κατάσκοπο ο οποίος είδε τα χάλια μας στην Πάφο. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί το βράδυ της Πέμπτης είναι μια νέα συντριβή και είναι για αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα είναι στην αποστολή που ταξιδεύει αύριο για τη Γερμανία και η πιθανότητα να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής δεν μπορεί να αποκλειστεί, αναλόγως και της ροής του αγώνα. Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα δεν αναμένεται να δούμε αφού η μεσοαμυντικη γραμμή θα αποτελείται από τους ίδιους ουσιαστικά παίκτες εκτός και αν ένας εκ των Κόντη ή Χρίστου «πληρώσει» τα αμυντικά κενά που παρατηρούνται.

>

Λογικά ο αγώνας προσφέρεται για να δούμε και τον Ονουάτσι να παίρνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να μπορέσει και αυτός να δείξει πόσο μπορούμε να υπολογίζουμε πάνω του. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να δικαιώσει τις προσδοκίες και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Παουλίστα, στερούν από την ομάδα δυο μονάδες στις οποίες η τεχνική ηγεσία στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό.

Συσκέψεις για να βρουν το λάθος
Μέρες συσκέψεων και επαφών ήταν οι τελευταίες δυο με τη διοίκηση και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συζητούν σε μια προσπάθεια να βρουν το λάθος που έφερε την ομάδα μας στο -4. Η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ΑΠΟΕΛ και στη συνάντηση κορυφής τη Δευτέρα ο προπονητής μας επιχείρησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για την απόδοση της ομάδας στον τελευταίο αγώνα. Τα ιδία περίπου συζητήθηκαν και στη χτεσινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και το ζητούμενο είναι αν όλα αυτά θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

___________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΕΛ

Μετά από έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ του Παννελήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, στην οποία συζητήσαμε τα πρόσφατα γεγονότα για την αγωνιστική αστάθεια της ομάδας, αποφασίστηκε όπως ζητηθεί συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του συνδέσμου και του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο ΛΤΔ. Επιθυμία του συνδέσμου είναι όπως η συνάντηση πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 4/10/2008, μετά και την επιστροφή της αποστολής από την Γερμανία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!