Υπάρχουν λόγοι να πάμε στο Ελευθερία

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αρχίζει το βράδυ της Πέμπτης (8.00) τις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ένα σημαντικό αγώνα. Πρόκειται για το super cup και αντίπαλος μας θα είναι ο Κεραυνός ως ο περσινός κυπελλούχους. Η ομάδας μας θέλει και μπορεί να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς απέναντι σε μια ομάδα που οι προβλέψεις τη θέλουν να είναι ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος στην προσπάθεια για κατάκτησης του φετινούς πρωταθλήματος. Με νίκη λοιπόν κατακτούμε την πρώτη κούπα της χρονιάς και παράλληλα θα πάμε με την κατάλληλη ψυχολογία στο πρωτάθλημα.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο όχι μόνο με το ΑΠΟΕΛ αλλά κάθε ομάδα, το ρόστερ μας είναι διαφοροποιημένο σε τεράστιο βαθμό. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα ομάδα, πολύ διαφορετική από την περσινή, με τους ίδιους όμως ψηλούς στόχους, Οι δύο ήττες από την Μπενετόν δεν μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο για τη δυναμικότητα της ομάδας, έτσι ο αγώνας με τον Κεραυνό είναι η καλύτερη αφορμή για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας.

Παρόλο που είναι γνωστή η αδιαφορία όλων μας για οτιδήποτε πέραν του ποδοσφαίρου, ο κόσμος καλείται να δώσει το παρών του στο γήπεδο. Πρόκειται για μια καλή αφορμή να δείξουμε ότι δεν ξεχνάμε όσους διατηρούν την ομάδα μας στην κορυφή της κυπριακής καλαθόσφαιρας, αλλά και για να θυμίσουμε στον Γκαρσία και τον Τρισόκα ότι το ΑΠΟΕΛ κάνει κουμάντο.

Για να μην έχει δικαιολογίες οποιοσδήποτε ενημερώνουμε έγκαιρα ότι ο αγώνα θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στο Ελευθερία και θα αρχίσει στις 8.00.

Εθνικές τέλος
Η απουσία των διεθνών μας ολοκληρώνεται σήμερα και από αύριο όλοι θα είναι στον Αρχάγγελο. Πουρσαϊτίδης, Σατσιάς και Τρισκόφσκι ήταν στο αρχικό σχήμα των ομάδων τους και στους δύο προηγούμενους αγώνες. Ο Πούρσα και ο Σκοπιανός ήταν στο αρχικό σχήμα και στον αγώνα της Παρασκευής και αναλόγως του πόσο κουρασμένοι κριθούν σαν αποφασιστεί αν θα αγωνιστούν με τον Απόλλωνα.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!