Υπέρτατος στόχος το δεύτερο συνεχόμενο

Μπορεί οι διοικούντες να πανηγυρίζουν για το κατόρθωμα να ανακοινώσουν μεταγραφή χωρίς αυτή να διαρρεύσει στα ΜΜΕ, μπορεί τα ηλεκτρονικά μέσα να έχουν λυσσάξει στην προσπάθεια τους να προλάβουν την επόμενη ανακοίνωση αλλά κανένας εντός ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να ξεχνά το πιο σημαντικό πράγμα. Με αφορμή την επίσημη πρώτη της ομάδας θέλουμε να θυμίσουμε σε όλους ότι η ομάδα μας δεν έχει κατακτήσει δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα εδώ και εξήντα χρόνια. Το περσινό κατόρθωμα είναι ακόμα στην μνήμη όλων μας αλλά όσο πιο γρήγορα το ξεχάσουμε τόσο το καλύτερο. Η εκτίμηση προς τους περσινούς συντελεστές είναι δεδομένη αλλά το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουμε όλοι ότι περνά από το χέρι μας για το back to back.

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ διαμέσου Μιλτή διαθέτει και πάλι εκατομμύρια προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή. Θέλουν επίσης να ελέγξουν το λεγόμενο παρασκήνιο και με καθρέφτη τον νυν πρόεδρο της Ανόρθωσης, θα επιχειρήσουν να ελέγξουν και την εκτελεστική της ΚΟΠ.

Η απόκτηση του Σκοπιανού Μπόμπαν Γκρικάροβ ήταν η δεύτερη προσθήκη σε ένα ρόστερ που πρέπει να είναι ποιοτικότερο και πληρέστερο από το περσινό. Τα στοιχεία του κεντρικού αμυντικού δείχνουν ότι πρόκειται για καλό παίκτη αλλά τα πάντα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η περίπτωση Ζεβλάκοφ υπάρχει για να μας θυμίζει ότι η πίστωση χρόνου μπορεί να είναι το ζητούμενο για κάποιους ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως αυτό να αναιρεί την ανάγκη για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

___________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Η περσινή χρονιά πέρασε πλέον στην ιστορία και από αυτή τη βδομάδα ξεκινά και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η ομάδα μας ήταν η δίκαια πρωταθλήτρια της περασμένης περιόδου όμως τώρα καλείται εκ νέου να υπερασπιστεί τον τίτλο της αλλά και να διεκδικήσει τόσο το κύπελλο όσο και την ασπίδα της ΚΟΠ. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει αυτή την Τετάρτη, 10/06/09, στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ , στις 6.00 μ.μ και καλούμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικά το παρών του για να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές μας αλλά και για να ανανεώσουμε τους στόχους μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!