Υποβόσκει η γνωστή κόντρα

Τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Σαχτάρ δεν φαίνεται ότι προβλημάτισαν στο βαθμό που έπρεπε τους οργανωμένους οπαδούς μας οι οποίοι φαίνεται ότι θεωρούν το άναμμα καπνογόνων και φωτοβολίδων ως μοχλό πίεσης και τιμωρίας προς τη διοίκηση. Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα του συνδέσμου με το οποίο οι οργανωμένοι προτρέπουν εκ νέου τη διοίκηση της εταιρείας να κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τη στάση που τηρεί στα θέμα των αγώνων με την Λυών. Οι οργανωμένοι πέραν της διαφωνίας για τον τρόπο διαμοιρασμού και κριτηρίων που τέθηκαν για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Λυών, ανησυχούν και για την τιμολόγηση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα. Καλούν μάλιστα τα διοίκηση να μην επιτρέψει με τη στάση της  τα 2 παιχνίδια με Λιόν από γιορτή του ποδοσφαίρου να μετατραπούν σε φιέστα καπνογόνων και κροτίδων.

Η έμμεση ή άμεση απειλή δείχνει ότι οι δυο πλευρές θα πρέπει να έχουν καλύτερη και ίσως συχνότερη επικοινωνία αφού οι κατά καιρούς κόντρες δημιουργούν αχρείαστη αναστάτωση σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Ίσως μάλιστα οι μέρες αυτές που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και όλοι είναι πιο ήρεμοι να προσφέρονται για να γίνει κάποια συνάντηση.

Υπό το πρόσταγμα του Ιβάν

Ο προπονητής μας επέστρεψε ψες στην Κύπρο και από σήμερα οι προπονήσεις διεξάγονται στην παρουσία του. Χτες ολοκληρώθηκαν και οι εργομετρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα βοηθήσουν τον Γιώργο Παρασκευά να διαμορφώσει το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!