Υπολογίζει και με το παραπάνω την Αεκ (vid)

Μπορεί ο Γιοβάνοβιτς να μην στέκεται στις απουσίες (δημόσια τουλάχιστον) αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όσο πλησιάζουμε τον αγώνα της Κυριακής. Με βάση τα όσα είπε σήμερα ο προπονητής μας εκτός πλάνων είναι και ο Χαραλαμπίδης ενώ από το φιλικό της Εθνικής επέστρεψε με πρόβλημα και ο Αλωνεύτης. Παρόλο που δεν διευκρινίστηκε το πρόβλημα του Στάθη κρίνεται μικρό και όλοι ελπίζουν ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών του στον αγώνα με την Αεκ. Η αρχική τοποθέτηση:

«Σίγουρα τα τελευταία τρία χρόνια η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που κατά την άποψη μου είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη στην Κύπρο. Μία ομάδα που χτίστηκε με πολύ κόπο μετά την άνοδο από τη Β΄ Κατηγορία και είναι η τρίτη χρονιά που παίζει ρόλο πρωταγωνιστή. Και φέτος δείχνει το ίδιο πρόσωπο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προηγούμενη είναι η πρώτη αγωνιστική που έχασε. Και γενικώς η εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο είναι εικόνα μιας ομάδας που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Γενικά τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ είτε στο ΓΣΠ είτε στη Λάρνακα. Τουλάχιστον αυτήν την εικόνα έχω εγώ όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΚ. Σοβαρός, υπολογίσιμος αντίπαλος, παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά:

«Είναι εκτός ομάδας ο Σολάρι που δεν προπονείται, ο Χαραλαμπίδης, ο Αντόρνο. Ο Κλουκόφσκι ακόμη δεν έχει καταφέρει να κάνει προπόνηση μαζί μας. Ο Στάθης Αλωνεύτης έχει μικροπρόβλημα από την Εθνική και είναι αμφίβολος, ο Τζιόλης δεν έχει έρθει ακόμη, η επιστροφή του θα είναι σήμερα, αλλά αύριο θα δούμε σε τι κατάσταση είναι. Λείπει τέσσερεις μέρες και ελπίζω να είναι καλά». .

Για τα μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα:

«Στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι περίοδοι όπου για διάφορους λόγους μπορούμε να χάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, ο Σολάρι είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο στο χόνδρο και σίγουρα χρειάζεται κάποιος χρόνος. Η κατάστασή του θα μας δείξει πότε θα μπορέσει να κάνει ένα πρόγραμμα όπως οι υπόλοιποι. Ο τραυματισμός του Ατόρνο και του Χαραλαμπίδη στο ματς με Τον Εθνικό δεν πρέπει να είναι τραυματισμοί που θα αφήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους ποδοσφαιριστές έξω. Όμως το πρόβλημα είναι για μας ο μεγάλος αριθμός παικτών και στις συγκεκριμένες θέσεις.  Το πρόβλημα δεν  είναι η σοβαρότητα των ενοχλήσεων όσο οι θέσεις στις οποίες παίζουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον όσον αφορά το παιχνίδι για την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να ξεκινήσουν με την ομάδα. Δεν φαίνεται ότι είναι προβλήματα που θέλουν μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Ένα οριακό διάστημα είναι περίπου δύο εβδομάδες. Εκτός αν υπάρχει κάποια σημαντική βελτίωση».

Για το πως θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ αυτό που έχει δείξει στο πρωτάθλημα είναι μία συμπαγής και επιθετική ομάδα. Είναι πολύ οργανωμένη, δεν είναι τυχαίο ότι δέχτηκε το πρώτο γκολ μετά από εννιά παιχνίδια σχεδόν. Είναι μία ομάδα που επιτίθεται και έχει καλούς παίκτες και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι».

Για τα ντέρπι που έρχονται:

«Γενικώς θα έλεγα ότι ξέρετε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πολλές φορές σε αυτά τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, οι μεγάλες ομάδες δείχνουν μεγαλύτερη αδυναμία όσον αφορά τη συγκέντρωση, διάθεση και εκεί χάνονται οι βαθμοί. Όταν είναι ντέρμπι τα παιχνίδια, σίγουρα το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές παραμένει μεγάλο. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Για να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Δεν επιλέγεις τον αντίπαλο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ετοιμαζόμαστε κι εμείς κάθε εβδομάδα. Για εμάς δεν έχει σημασία το παιχνίδι με την ΑΕΛ, την Πάφο ή την Ανόρθωση. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι μόνο το ματς με την ΑΕΚ».

Για τον πανηγυρισμό του γκολ του Μπόρδα:

«Καταλαβαίνετε κι εσείς ότι δουλεύω με ανθρώπους εδώ και πέντε χρόνια. Όπως και οι ποδοσφαιριστές μου και οι ίδιοι έχουν την ίδια πίεση, την ίδια αγωνία σε καθημερινή βάση από ότι κάνουμε εδώ στον Αρχάγγελο. Έχουμε ένα τιμ που ζει την καθημερινότητα του ΑΠΟΕΛ και πολύ περισσότερο ίσως από ότι το ζουν οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ υπεύθυνα άτομα και πραγματικά χαίρονται όταν το προϊόν της δουλειάς τους και της συμβολής που έχουν όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας, φέρνει τους καρπούς. Έχουμε γενικά ένα καλό κλίμα. Είναι το βασικό πράγμα για να αισθάνονται ελεύθεροι και να εκφράζουν τα αισθήματά τους. Δεν το έχω προσέξει πολλές φορές, όμως χαίρομαι για τους ίδιους και χαίρομαι όταν έχουν αποτελέσματα για τη δουλειά που κάνουν. Κι αυτό δεν έχει σχέση με το ποιος παίκτης βάζει το γκολ ή αν ο τερματοφύλακας αποκρούσει κάποια φάση».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!