Υποσχέσεις για ουσιαστική και άμεση ενίσχυση

Λένε ότι οι προπονήσεις και τα φιλικά είναι για τους προπονητές αλλά η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας έχει κάθε χρόνο πανηγυρικό χαρακτήρα. Δυστυχώς φέτος ο κόσμος ήταν πιο λίγος από ποτέ αφού οι τελευταίες αναποδιές στο θέμα προγραμματισμού έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Παρόλο που κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο οι περίπου 500 οπαδοί μας που βρέθηκαν στο βοηθητικό του ΓΣΠ χειροκρότησαν τους παίκτες μας και έστειλαν σαφέστατο μήνυμα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία ότι αναμένουν πολύ περισσότερα. Οι δηλώσεις των Ζιβανάρη και Γιοβάνοβιτς άρχισαν εκεί που τέλειωναν τα συνθήματα των Πορτοκαλί, αφού και οι δυο διαβεβαίωσαν ότι η ομάδα μας θα ενισχυθεί με τέσσερις ακόμα παίκτες που θα την κάνουν πολύ πιο ισχυρή από πέρσι.

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης προχώρησε ένα βήμα περισσότερο δίνοντας και ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις αυτές, τονίζοντας ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα κλείσουν όλες οι υποθέσεις. Όπως προκύπτει μια από αυτές είναι του Διονύση Χιώτη για τον οποίο γράψαμε εδώ και καιρό ότι προτάθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες μας έρχεται σήμερα στην Κύπρο για να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις.

>

Το θέμα Νικολόσκι δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως παρά την κάθοδο του παίκτη στην Κύπρο αφού η διοίκηση επιδιώκει μείωση απολαβών, την οποία ο Σκοπιανός δεν φαίνεται να αποδέχεται. Όπως γράψαμε από την ημέρα που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του το πιο πιθανό ήταν να παραμείνει κάτι που επιβεβαιώνεται. Το μοναδικό ζητούμενο είναι αν θα αποδεχτεί την μειώσει που θέλει η διοίκηση ή όχι.

Έρχεται ο Ζε Κάρλος
Και ο Άγιος φοβέρα θέλει κάτι που φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μας. Η διοίκηση έστειλε δημόσια και άλλως πως τα μηνύματα της και η πλευρά του παίκτη κατανόησε ότι θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι άγνωστο και θα διαφανεί όταν έρθει ο παίκτης στην Κύπρο, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Κυριακή.

Πάντως είμαστε αναγκασμένοι να επιμείνουμε στο ότι ο παίκτης δεν χειρίστηκε σωστά το όλο θέμα, ενώ εκτός των άλλων θα πρέπει να δώσει καλές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε τραυματίας ενώ αναχώρησε από την Κύπρο απόλυτα υγιής.

Προκαλεί αηδία

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!