Φανέλα μου αγάπη μου

Ένα από τα πολλά απωθημένα των οπαδών μας είναι η ανάγκη τους να βλέπουν κάθε χρόνο την επίσημη φανέλα της ομάδας να γίνεται εντυπωσιακότερη από πλευράς σχεδιασμού. Εννοείται ότι στα πολύ θέλω είναι και η έγκαιρη διάθεση της προς πώληση αλλά δεν θα μπούμε και σε αυτά αφού υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούμε και πάλι μουρμούρηδες από τους διοικούντες! H Puma που ντύνει τα τελευταία χρόνια τον ΑΠΟΕΛ ήρθε με πολλές υποσχέσεις όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα οι οποίες δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις των οπαδών μας. Η γενική άποψη όσων ασχολούνται με το θέμα είναι ότι η φανέλα της ομάδας πρέπει να είναι πιο ωραία, πιο πρωτότυπη και πιο εντυπωσιακή.

Τα μεγέθη του ΑΠΟΕΛ από πλευράς δυνατότητας πωλήσεων είναι πολύ μικρά για να σχεδιάσει κάτι αποκλειστικά για εμάς η PUMA αλλά και πάλι δεν ζητάμε κάτι τέτοιο. Ο κόσμος αποδέχεται ότι η φανέλα της ομάδας θα αφορά ένα σχέδιο που χρησιμοποιείται και από άλλες ομάδες και είναι για αυτό που πολλοί παραπέμπουν σε τέτοιες στολές.

Εναλλακτική επιλογή που δοκιμάστηκε στο εξωτερικό από κάποιες ομάδες (Μαρσεϊγ)με εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι να δοθεί η δυνατότητα στους οπαδούς να σχεδιάσουν και να επιλέξουν μια εκ των φανελών. Κάτι τέτοιο θα διασφάλιζε τον μέγιστο αριθμό πωλήσεων ενώ για τα διαδικαστικά (κριτική επιτροπή, μέθοδος ψηφοφορίας) υπάρχουν τα παραδείγματα από το εξωτερικό.

Το μεράκι αρκετών οπαδών μας επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή όταν λαμβάνουμε μέσω εμαιλ τις εισηγήσεις τους ενώ αρκετή συζήτηση γίνεται και στο φόρουμ για το όλο θέμα. Κλείνοντας παραθέτουμε κάποιες από τις φετινές εισηγήσεις που λάβαμε!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!