Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών

Η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχει περισσότερες από δυο συνεχόμενες νίκες αφού ακόμα και επί Δώνη δεν έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε βαθμό που να μας επιτρέψει να κάνουμε ένα καλό σερί. Το -8 από την κορυφή πρέπει να ανατραπεί όπως και οι πολλές ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από εμάς στη βαθμολογία. Μπορεί να έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας αλλά οι αμέσως επόμενοι προσφέρονται για να δείξουμε ότι η ανάκαμψη μπορεί να γίνει άμεσα. Έχουμε και λέμε λοιπόν..

Αλκή (εντός) Δόξα (εκτός) Κούκλια (εντός) Άχνα (εκτός) Ομόνοια (εντός)

Οι τέσσερις αγώνες που ακολουθούν στο πρωτάθλημα πριν τον αγώνα με ποδοσφαιρικό παράρτημα δεν είναι εύκολοι αλλά πρέπει να τους κερδίσουμε. Μόνο έτσι θα καλύψουμε τη χασούρα από τις μαζεμένες απώλειες και να ανεβούμε στη βαθμολογία.

Αρχίζοντας από αύριο πρέπει να κερδίσουμε την ουραγό Αλκή που βρίσκεται στο -12 λόγω και των ποινών αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών. Πρόκειται για την πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος που βρίσκεται τυπικά στην πρώτη κατηγορία. Με σοβαρότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα το σερί μας πρέπει να αρχίσει αύριο.

Η Δόξα είναι η πιο ποιοτική ομάδα από τους επόμενους μας αντιπάλους και σίγουρα θα χρειαστεί να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας ενώ η Άχνα στο γήπεδο της είναι παραδοσιακά μια ομάδα που μας δυσκολεύει.

Βασικά τίποτα δεν θα έρθει εύκολα αλλά το ζητούμενο είναι η βαθμολογική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ η οποία θα έρθει μέσω της γνωστής πλέον βελτίωσης η οποία πρέπει να είναι άμεση και μεγάλη. Η καλή ψυχολογία που δημιουργήθηκε μετά τη νίκη επί της Bordeaux πρέπει να διαφυλαχτεί και να χτίσουμε πάνω της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!