13 τμήματα ΑΠΟΕΛ

Σε μια τελετή που έγινε απόψε ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τα 13 τμήματα ομαδικών αθλημάτων. Μπράβο σε όλους όσους τρέχουν τα διάφορα τμήματα και μακάρι να έχουν τη δύναμη να τα κρατήσουν δυνατά. ΑΠΟΕΛ είσαι ΜΠΟΡΕΙΣ!

Η ομιλία του Ποταμίτη:

“Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ σας καλωσορίζω στον ετήσιο αγιασμό όλων τμημάτων του σωματείου μας.

Μπάσκετ, Βόλεϊ, Φούτσαλ, Υδατοσφαίριση, κολύμβηση, ποδηλασία, τοξοβολία, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, μπόουλινγκ, επιτραπέζια αντισφαίριση, ναυαγοσωστική και φυσικά ποδόσφαιρο.

Αυτό είναι ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας, 13 τμήματα με εκατοντάδες αθλητές τόσο στις αγωνιστικές ομάδες όσο και στις ακαδημίες.

Όπως θα αντιλαμβάνεστε αναφερόμαστε σε μια τεράστια λειτουργία ενός εξίσου τεράστιου συλλόγου η οποία χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση, συντονισμό και οικονομική ευχέρεια.

Ως νέα διοίκηση είχαμε πολύ λίγο χρόνο για να προγραμματίσουμε τόσο στο αγωνιστικό τομέα των αθλημάτων, όσο και στην εξεύρεση των ανάλογων οικονομικών πόρων που χρειάζονται για την ομαλή λειτουργία.

Η προσπάθεια μας αυτή ακόμα συνεχίζεται και ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε το συντομότερο ούτως ώστε όλα τα τμήματα να μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα.
Έχουμε κάνει ένα γενικό πλάνο διετίας όση δηλαδή είναι και η θητεία μας.

Κατά την διάρκεια της πρώτης σεζόν προτεραιότητα μας είναι η αναδιοργάνωση και οικονομική εξυγίανση του σωματείου.
Σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι κάποιες από τις ομάδες μας φέτος ίσως να μην μπορέσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, τόσο λόγο καθυστερημένου προγραμματισμού όσο και λόγο περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλες οι ομάδες μας δεν θα προσπαθούν αυτό που επιβάλει το όνομα και ιστορία του συλλόγου μας, δηλαδή να είναι ανταγωνιστικές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στόχος μας φέτος είναι να κτίσουμε την βάση για καλή λειτουργία οργανωτικά και αγωνιστικά, σε όλα τα τμήματα μεγάλα και μικρά, για να μπορέσουμε του χρόνου να ξεκινήσουμε την νέα δεκαετία που θα μας οδηγήσει στα 100χρονα μας διεκδικώντας εξ αρχής τους τίτλους παντού και σε όλα τα αθλήματα.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους αθλητές μας υγεία και δύναμη.

Καλή χρονιά, καλή σεζόν σε όλους!”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!