Παγίδα η πορεία στο πρωτάθλημα

Την άποψη ότι η πορεία της Young Boys στο πρωτάθλημα ίσως να μην είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικότητας της εξέφρασε σήμερα ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας δικαιολόγησε την άποψη λέγοντας πως σε πρωταθλήματα όπως το Ελβετικό οπου ο τίτλος είναι σχεδόν κλειδωμένος, οι ομάδες που συμμετέχουν στο Europa League επιλέγουν να φορτσάρουν στην Ευρώπη το πρώτο μισό της χρονιάς.

Αναλυτικά οι επισημάνσεις του:

«Το επόμενο 20ημερο θα είναι σημαντικό όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία καθώς αν πετύχουμε θετικά αποτελέσματα ίσως να είναι καθοριστικά. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε δύσκολη έδρα, μια έδρα με ιδιαιτερότητες, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αλλά εμείς θα πάμε με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος Την μελετήσαμε σαν ομάδα, ξέρουμε τα δυνατά και τα τρωτά της σημεία και τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο» είπε αρχικά.

«Οι ομάδες που προέρχονται από πρωταθλήματα που υπάρχει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, δίνουν μεγάλη σημασία στον ευρωπαϊκό όμιλο και μετά τον Δεκέμβριο προσαρμόζονται στο πρωτάθλημα και παρουσιάζονται πολύ καλύτερες. Το τι δείχνει στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος δεν έχει καμιά σημασία με το τι θα δείξει στο μεταξύ μας παιχνίδι».

**«Είναι ένας όμιλος ισορροπημένος, όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα, εμείς το πετύχαμε στον καλύτερο βαθμό. Εμείς στην έδρα μας αν πετύχουμε το απόλυτο και έχουμε και κέρδος εκτός κλειδώνουμε το εισιτήριο. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την πρώτη θέση και πρέπει να βάλουμε κόπο στο γήπεδο για να την διατηρήσουμε. Στόχος μας είναι να πάμε στην Βέρνη και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τους Ντε Καμάργκο και Ορλάντι…

«Οι δυο ποδοσφαιριστές κάνουν πρόγραμμα πιο δύσκολο από το κανονικά αλλά άλλο το ατομικό πρόγραμμα και άλλο να είσαι στις κανονικές προπονήσεις και να παίζεις στα διτέρματα. Όπως αντιλαμβάνομαι είναι κάπως δύσκολο να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο προπονητής μας είπε ότι δεν θέλει να ρισκάρει, τους θέλει 100% έτοιμους για να επιστρέψουν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!