1η μέχρι 4η

O επικεφαλής του σκάουτιγκ της Ομόνοιας, κάποιος Σίμος Ταραπουλούζης, δήλωσε χθες στο Sport-fm διάφορα. Εν συντομία ο άνθρωπος δήλωσε ότι λογικά θα πάει ευρώπη αλλά μπορεί και να πιάσει το πρωτάθλημα.

«Δεν υπάρχει ταβάνι για το που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια. Στόχος είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Ο επόμενος στόχος είναι να βγει Ευρώπη, θα είναι αποτυχία αν δεν πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η λογική σειρά είναι ότι πρώτα πάμε Ευρώπη. Ο προγραμματισμός είναι μέσα σε τρεις μεταγραφικές περιόδους να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Θα δούμε μέσα στην χρονιά αυτή τα λάθη μας και όχι μόνο. Χρειάζονται παίκτες ηγέτες, δεν είναι μόνο θέμα ικανότητες. Πρέπει να αντέχουν στην πίεση. Πρέπει να φέρουμε κάποιους που να μπορούν να αναλάβουν αυτό τον ρόλο ή να εκπαιδεύσεις κάποιους να το κάνουν αυτό. Το ΑΠΟΕΛ γιατί κερδίζει τα πρωταθλήματα, είχε παίκτες ηγέτες. Ο Μοράις μπορούσε ένα βάλει πίεση στους διαιτητές, να ανεβάσει τους συμπαίκτες του, ο Εφραίμ να πάρει παιχνίδια μόνος του, ο Αίλτον και άλλοι».

Στην ερώτηση “Που θα τερματίσει η Ομόνοια;”  απάντησε:

«Η Ομόνοια θα είναι από την 1η μέχρι και την 4η θέση. Νιώθω σίγουρος. Όλα ευνοούν ώστε η ομάδα να είναι εκεί. Η 6άδα θα είναι οι έξι μεγάλες ομάδες. Η μόνη που μπορεί να μπει σφήνα είναι η Νέα Σαλαμίνα. Η ΑΕΛ δεν έχει την στήριξη του κόσμου της και ίσως της στοιχίσει σε βάθος χρόνου».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X