Αντικειμενικές και υποκειμενικές απόψεις

Για τις αντικειμενικές και υποκειμενικές απόψεις που εκφράζονται σχετικά με την ομάδα μας έκανε αναφορά σήμερα ο Πετεβίνος αλλά και για τους τραυματίες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Βούρος. Ο εκπρόσωπος τύπου κλήθηκε να σχολιάσει και την υπόθεση Χατζηλούκα. Μέσα από τις τοποθετήσεις προσπάθησε να κερδίσει χρόνο αλλά και να τονίσει ότι είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να απασχολεί ιδιαίτερα τους οπαδούς.

Οι σχετικές δηλώσεις

Μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα το ΑΠΟΕΛ. Παίζει με ΑΕΚ, Καραμπάχ και ΑΠΟΕΛ: «Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι είναι δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια. μπορεί ποδοσφαιρικά να είναι μια αιτιολογία, αφού σε κάποια φάση που δίνεις κάποιους αγώνες και εντός συνόρων αλλά και στην Ευρώπη και έρχεται να παίξει ρόλο και η σωματική κούραση, μπορεί να υπάρξουν και κάποιοι τραυματισμοί, εξ’ ου και η επιλογή κάθε καλοκαίρι να στελεχώνεις σωστά την ομάδα για να ξεπερνάς αυτά τα προβλήματα, έχοντας ένα ισχυρό ρόστερ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Μπήκαμε σε ένα κύκλο αγώνων με υψηλά εμπόδια. Πρέπει να εκτιμούμε σωστά το ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταπεξέλθουν, χωρίς να γίνεται έκπτωση στο στόχο που είναι σε κάθε παιχνίδι η νίκη. Στο πρωτάθλημα έχουμε συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια με τέσσερις νίκες και ξέρουμε πως αν συνεχίζουμε έτσι, μόνο πλεονεκτήματα μπορούμε να αποκομίσουμε».

Για το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, την παρουσία του ΑΠΟΕΛ και των υπολοίπων: «Νομίζω ότι πολλές φορές υπάρχουν οι υποκειμενικές και οι αντικειμενικές απόψεις. Στατιστικά, σε 4 αγώνες το ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει 11 γκολ, άρα δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει αναποτελεσματικότητα. Είναι πολύ σημαντικό να στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα γιατί έτσι έρχονται οι νίκες. Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερο και μια από αυτές τις ιδιαιτερότητες είναι πως εξακολουθούν να υπάρχουν τρεις ομάδες αήττητες. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν γνωρίσει την ήττα. Αυτή τη στιγμή έχουμε το απόλυτο και είμαστε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμολογικές απώλειες και ευχόμαστε να μη χάσουμε βαθμούς σύντομα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή μας και το σκοράρισμα. Αυτό όμως που δεν μας ικανοποιεί, είναι το γεγονός ότι μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι μετρημένα πάντως τα παιχνίδια που υπήρξε μεγάλη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των δύο ομάδων και μιλώ γενικά για όλες τις ομάδες. Πρέπει να κοιτάξουμε την ουσία, και υπάρχει η δυνατότητα να είμαστε καλύτεροι».

Για τον κόσμο που περιμένουν στο ντέρμπι: «Έχω πει ότι οι ΑΠΟΕΛίστες, πέραν από τις απαιτήσεις, έχουν και υποχρέωση να έρχονται στο γήπεδο αν νιώθουν ΑΠΟΕΛίστες. Πρέπει να πούμε ότι από τη στιγμή που υπήρχαν παιχνίδια όπως το παιχνίδι με τον Άγιαξ με μεγάλη προσέλευση, πρέπει να υπάρξει, και η παράμετρος της κάρτας και όλους όσους αφορά, είναι εκτός αυτής της πρόσκλησης που απευθύνει η διοίκηση. Πρέπει να κατανοήσει κάθε ΑΠΟΕΛίστας ότι πρέπει να έρχεται στο γήπεδο. Τους έχουμε μεγάλη ανάγκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει ΑΕΚ: «Ο Νικόλας Ιωάννου δεν περιλαμβάνεται στο ιατρικό δελτίο, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Βούρος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις με τη Νέα Σαλαμίνα, το ιατρικό δελτίο του συνέστησε διήμερη ξεκούραση και θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Καθαρό το δεύτερο ΜRΙ που υποβλήθηκε ο Ντ Βινσέντι και υπολογίζεται από τη Δευτέρα να μπει κανονικά. Ο Γιάκολις είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, μια φλεγμονή, θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπέζιακ αν θα είναι επιπλέον επιλογή εν όψει την ΑΕΚ. Ο Άλεφ πέρασε από διαγνωστικό έλεγχο και περιμένουμε σήμερα τα αποτελέσματα».

Για τον κ. Λούκα Χατζηλούκα και αν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη για την ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο: «Έχει εκφραστεί από την περασμένη Παρασκευή η θέση του ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Ντολ ερωτήθηκε στη διάσκεψη μετά το παιχνίδι της Δευτέρας με συγκεκριμένο όνομα και απάντησε με το τι αντιλαμβάνεται ο ίδιος και με την προοπτική να προστεθεί νέο άτομο στο τεχνικό επιτελεία. Η θέση της διοίκησης είναι ότι πάντα, θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην ομάδα να γίνεται καλύτερη. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα ανάμεσα στη διοίκηση και του προπονητή, και δεν αφορά πολύ κόσμο πως θα λειτουργήσει μια ομάδα σύμφωνα με το οργανόγραμμά της. Αν υπάρξει οτιδήποτε, εμείς εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε».

Για τον Ζοαζίνιο και το πειθαρχικό παράπτωμα: «Είναι αστείο, πραγματικά ότι έχει σχέση με το ΑΠΟΕΛ να σχολιάζεται τόσο. Εδώ λέμε για κάποια πειθαρχικά παραπτώματα που γίνονται και προσπαθείς να εφαρμόσεις στην ομάδα την πειθαρχία. Το είπα και την άλλη φορά, προσπαθούμε να είμαστε διαφανείς και στο τέλος της ημέρας βλέπουμε να συμβαίνει το αντίθετο. Είναι απίστευτο, ότι αφορά το ΑΠΟΕΛ να χρησιμοποιείται πάντα από την αρνητική πλευρά. Συνέβησαν και σχολιάστηκαν και άλλα που δεν αφορά το δικό σας μέσο και θα μείνω μέχρι εδώ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!