20 χρόνια μετά!!!

Για φωτογραφία του ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ κάποιος μπορεί να πει «είναι μια συνηθισμένη φωτογραφία». Αν κάποιος διαβάσει το πιο κάτω κείμενο όχι μόνο θα καταλάβει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά θα νιώσει το δέος και την περηφάνια του να είσαι ΑΠΟΕΛίστας. «Αγαπητοί φίλοι σας στέλνω την φωτογραφία της ΘΡΥΛΙΚΗΣ και γουρλίδικης σημαίας του ΑΠΟΕΛ η οποία πήγε στο CAMP NOU (3 Σεπτεμβρίου 2011).

Η σημαία αυτή υψώθηκε για πρώτη φορά το 1991 στο ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ, και ήταν εκδήλωση για τα 65χρονα της ομάδας μας. Τη χρονιά εκείνη πρόεδρος ήταν ο κος Κύκκος Φωτιάδης και κερδίσαμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ σε Άντρες, Παίδες και Νέους. Το γνωρίζω ότι θα υπάρχει και άλλη φωτογραφία με το γήπεδο στην Βαρκελώνη, αλλά η συγκεκριμένη σημαία ΑΞΙΖΕΙ την τοποθέτηση της στο ΑΠΟΕΛ ΠΑΝΤΟΥ.

Το 1991 όταν ανέβασα την σημαία στο Βόρειο Πόλο ήμουν ο πρώτος που έφερνε φωτογραφία της σημαίας του ΑΠΟΕΛ από άλλο τόπο… το Βόρειο Πόλο!!! Είχα πάει εκεί σαν φοιτητής του AMERICAN UNIVERSITY (Washington D.C.) όπου είχα συμμετοχή σε πειράματα ΦΥΣΙΚΗΣ με το αμερικάνικο πλοίο POLAR STAR, US Coast Guard.

Σας απευθύνω με όλη μου την ψυχή και ειλικρίνεια ένα μεγάλο ευχαριστώ και ακόμα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την δημιουργία του ΑΠΟΕΛ ΠΑΝΤΟΥ και την συλλογή όλων αυτών των φωτογραφιών που ακολούθησαν, Μπράβο και στα αδέρφια μας που έστειλαν τις φωτογραφίες τους και όπως το ΑΠΟΕΛ είναι ΙΔΕΑ και αθάνατο θα ζει, έτσι και εσείς φτιάξατε την δική σας ΙΔΕΑ το ΑΠΟΕΛ ΠΑΝΤΟΥ.

Ζήνωνας»

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!