Έκλεισε κατά 90% η εντεκάδα

Ο Κετσπάγια ήταν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε και του επέτρεπαν οι περιστάσεις στη δημοσιογραφική του, τονίζοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει για τη νίκη χωρίς όμως να ρισκάρει στο αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Για τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου:
“Το γήπεδο είναι μικρό, αλλά αγωνιστικός χώρος δεν είναι διαφορετικός από άλλα γήπεδα. Αν θέλουμε νε έχομε συνέχεα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ότι είναι δυνατό και να συνεχίσουμε”.

Για το αν περιμένει ένα διαφορετικό Αστέρα:
“Μου άρεσε πιο πολύ από άλλες φορές, έπαιξε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και δίκαια ανέτρεψε το σκορ. Πήρε αυτό που του άξιζε. Είναι καλή ομάδα και έχει ένα πολύ καλό προπονητή”.

Για την φιλοξενία από τον Αστέρα:
“Είχαμε πολύ καλή φιλοξενία από την αρχή όταν ήρθαμε εδώ. Θα προσπαθήσαμε αύριο να πάρουμε το ζητούμενο. Όπως είπα και πριν εμείς ήρθαμε με στόχο την νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε”.

Για το αν έχει αποφασίσει στην επιλογή της εντεκάδας:
“Σε ένα βαθμό 90% έχουμε αποφασίσει, θα δούμε μέχρι αύριο”.

Για το αν ξεκινήσει επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ:
“Δεν θέλω να μπούμε το ίδιο όπως στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά όχι να έχουμε έντεκα παίκτες στην επίθεση χωρίς να προσέχουμε την άμυνα. Ένα παιχνίδι είναι 90 λεπτά, δεν έχει σημασία αν ξεκινήσεις επιθετικά.

Για το αν είναι αποτυχία η ισοπαλία:
“Δεν θα έλεγα αποτυχία, αλλά δεν συμφέρει σε κανέναν. Αυτό θα σημαίνει ότι η Σπάρτα παίζει δύο παιχνίδια στην έδρα της και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θέλουμε να φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε πρόκριση με Σπάρτα εντός έδρας. Αν ήταν πρώτη αγωνιστική θα ήταν καλή η ισοπαλία, όπως ήρθαμε θέλουμε μόνο νίκη”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!