Όλα ξεκινούν από την άμυνα

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να κυνηγά στη βαθμολογία την Σπάρτα στην προσπάθεια του να είναι αυτός που στο τέλος θα κατακτήσει την προνομιούχο δεύτερη θέση. Η αρχή έγινε στον προηγούμενο αγώνα και το ζητούμενο είναι να νικήσουμε και απόψε τον Αστέρα μέσα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος είναι μεγάλος κάτι που προσπάθησε να αναδείξει και ο Κετσπάγια στις χτεσινές του δηλώσεις αλλά αν η ομάδα πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της μπορεί να τα καταφέρει.

Υπομονή και επιμονή είναι τα στοιχεία που ζήτησε ο Κετσπάγια έτσι ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Ο προπονητής μας δεν θέλει τους παίκτες να παρασυρθούν από την ανάγκη της νίκης και να μην έχουν σωστή αμυντική λειτουργία. Σε αγώνες όπως τον σημερινό η νίκη ξεκινά από το μηδέν παθητικό κάτι που θα είναι η βασική επιδίωξη της ομάδας.

Παράλληλα απαιτείται να φτάσει η μπάλα με σωστές προϋποθέσεις στην περιοχή του Αστέρα και ειδικότερα στον Καβενάγκι που είναι ο παίκτης με τα μεγαλύτερα ποσοστά ευστοχίας.

Η ομάδα του Βεργέτη αναμένεται να παρουσιαστεί με πιο επιθετικό πλάνο σε σχέση με τον αγώνα στο ΓΣΠ κάτι που πρέπει να προσεχθεί αλλά και να λειτουργήσει υπέρ μας νοουμένου ότι θα βρεθούν οι χώροι για να εκδηλώσουμε επιθέσεις με αιχμές τους Βάντερ και Χαραλαμπίδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X