Δικαιολογίες και ωραιοποίηση δεδομένων

Ο Κετσπάγια βρίσκεται κάτω από τρομερή πίεση η οποία όμως δεν πρέπει να τον οδηγεί σε δηλώσεις που προκαλούν. Ο προπονητής μας σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει ότι σε χρόνο ρεκόρ η διαφορά πήγε από τους έξι βαθμούς στους δυο είχε το θράσος να πει ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση από ότι όταν ξεκίνησε η δεύτερη φάση αφού τότε ήμασταν στο +1 από την ΑΕΚ ενώ σήμερα στο +2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν κοιτάξουμε όλο το παιχνίδι, θα έλεγα πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ήρθαμε για τη νίκη αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν πιστεύω ότι πρέπει να φύγουμε παραπονεμένοι παρόλο που είχαμε κάποιες ευκαιρίες καλές που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Πέρασε ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ, έμειναν άλλα πέντε παιχνίδια. Μπήκαμε με ένα βαθμό διαφορά όταν άρχισαν τα πλέι-οφ, τώρα είμαστε στους δύο βαθμούς μπροστά.
Βλέπουμε τη συνέχεια η οποία είναι εξίσου δύσκολη. Όλες οι ομάδες θέλουν βαθμούς και έχουν στόχους. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και τον Νεόφυτο Λάρκου».

Αν ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Μοράις;
«Όχι δεν ήταν αναγκαστική. Ούτε του Βινίσιους. Δώσαμε πολλά παιχνίδια και ηομάδα είναι κουρασμένη. Αυτοί οι παίκτες παίζουν συνέχεια».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!