Νίκη στη φιέστα

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κωστή με την διάθεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας αν και η κατάκτηση ήταν λογικό να τους χαλαρώσει. Δήλωσε επίσης ότι πιστεύει τόσο αυτός όσο και ο ΑΠΟΕΛ στα νέα παιδιά. Το μέλλον θα δείξει…

Αναλυτικά η δηλώσεις του:

Να συγχαρώ τον Απόλλωνα. Για μας σήμερα ο πιο δύσκολος αντίπαλος – παρόλη την εκτίμηση στον Απόλλωνα – ήταν η χαλάρωση που προσέδωσε η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό τον αντίπαλο οι παίκτες μου τον κέρδισαν κατά κράτος, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς που παρουσιάστηκαν με τέτοια διάθεση.

Ήταν ένα πολύ καλό, ανοικτό παιχνίδι δυο πολύ καλών ομάδων. Και οι δυο ομάδες μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερα τέρματα. Δυστυχώς η δική μου ομάδα δεν σκόραρε και κέρδισε ο Απόλλωνας. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που μπήκαν στην ομάδα, κάναμε αρκετές αλλαγές. Ο λόγος που οι παίκτες αυτοί δεν είχαν την τέλεια παρουσία που θέλουμε είναι γιατί δεν έχουν τα λεπτά συμμετοχής. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους νεαρούς παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Έχω την αίσθηση ότι το ΑΠΟΕΛ δίνει τεράστια βαρύτητα στους νεαρούς και θα το δείτε στο μέλλον. Θα δώσουμε ευκαιρίες το άλλο Σάββατο και σε άλλα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα νικώντας μέσα στο γήπεδό μας και απολαμβάνοντας τη φιέστα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!