3 μεταγραφές σε 15 μέρες

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Μάιου και η κατάσταση όσον αφορά το μεταγραφική πλάνο του ΑΠΟΕΛ παραμένει ρευστή. Αν και δεν υπάρχει επίσημη παραδοχή η πρώτη φάση του αγωνιστικού σχεδιασμού προβλέπει την πλήρη στελέχωση της αμυντικής γραμμής μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (13 Ιουνίου). Κάτι τέτοιο κρίνεται αναγκαίο αφού ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να έχει από την πρώτη μέρα τους τέσσερις νεοφερμένους οι οποίοι προορίζονται για βασικοί αν όλα εξελιχθούν ομαλά. Μέχρι στιγμής η μοναδική προσθήκη αφορά τον Σέρχιο ο οποίος θεωρείται ο αντικαταστάτης του Πουρσαϊτίδη. Προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει τις επόμενες 2 εβδομάδες να γίνουν ακόμα 3 μεταγραφές (2 κεντρικούς αμυντικούς και 1 ακραίο).

Κάναμε και την Κυριακή αναφορά για τις δυσκολίες που προκύπτουν σε σχέση με το οικονομικό αφού το αρχικό μπάτζετ που τέθηκε για την προσθήκη των πιο πάνω παικτών δεν φαίνεται να αρκεί. Ο βασικότερος λόγος έχει να κάνει με το ότι όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι υπερτιμημένοι θέλοντας να εκμεταλλευτούν την ανάγκη της ομάδας που βιάζεται να τους εντάξει στο ρόστερ της.

Λεφτά υπάρχουν και από τη στιγμή που ο πρόεδρος δηλώνει ότι αυτά θα διατεθούν για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή αναμένουμε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις που θα ισχυροποιήσουν τον ΑΠΟΕΛ.

Τέλος είναι ατυχές να συγκρίνεται η περσινή μεταγραφική περίοδος με τη φετινή σε μια προσπάθεια ορισμένων να υποβαθμίσουν την αναγκαιότητα να υπάρξουν 4 προσθήκες αμυντικών μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Και αυτό γιατί πέρσι η μόνη ουσιαστική αποχώρηση ήταν του Γκριτσάροφ σε αντίθεση με φέτος που αποχώρησαν όλοι οι βασικόι, ενώ ο Ολιβέιρα δεν υπολογίζεται πριν τον Σεπτέμβρη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!