500 για τους Gold

Οι πρώτες και ίσως σημαντικότερες αποφάσεις για τον τρόπο διαμοιρασμού των 2 χιλιάδων εισιτηρίων που αναλογούν στην ομάδα μας πάρθηκαν στην τελευταία συνεδρία του δ.σ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Όπως προκύπτει 500 εισιτήρια θα δοθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τύπου gold με τη λογική ότι είναι αυτοί που στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα με το μεγαλύτερο κόστος. Η μέρα που θα στηθούν ουρές πολλές ώρες πριν την έναρξη της προπώλησης ανάμεσα στους gold θα ανακοινωθεί σύντομα. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν με τον Παν.συ.φι να λαμβάνει περίπου 400 εισιτήρια και το [i]see you travel 600 εισιτήρια. Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ για να ικανοποιηθούν τα εκατοντάδες αιτήματα που έχουν δεχτεί τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενώ αρκετά εισιτήρια θα καταλήξουν σε ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ της ομάδας.

Όπως προκύπτει το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο δεν έχει καθορίσει οποιαδήποτε κριτήρια για το ποιοι μπορούν να ταξιδέψουν στις εκδρομές του ενώ έχει προκρατήσει και εισπράξει όσα εισιτήρια του αναλογούν. Από πλευράς οργανωμένων τα 400 εισιτήρια που τους αναλογούν είναι και για αυτούς λίγα οπότε θα γίνει μάχη ανάμεσα και σε αυτούς.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση προσανατολίζεται να ζητήσει περισσότερα εισιτήρια ελπίζοντας ότι η διοίκηση της Λυών θα δει θετικά το αίτημα το οποίο μπορεί να δώσει ανάσες στις ασφυκτικές πιέσεις που θα υπάρξουν από οπαδούς μας που θέλουν να είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!