500 χιλιάδες ευρώ για πάρτι του

Έμειναν τα διαδικαστικά και το ζητούμενο πλέον είναι να μεταβεί στην Πολωνία το συντομότερο δυνατό. Ο λόγος για τον Ντε Βινσέτι ο οποίος δικαιωματικά απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ του καλοκαιριού. Ένα σίριαλ που κούρασε αλλά όλοι ελπίζουν να δικαιώσει την απόφαση της διοίκησης να επενδύσει πολλά στον 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Όταν οριστικοποιηθεί η μεταγραφή ο Ντε Βινσέτι θα είναι και επίσημα παίκτης του ΑΠΟΕΛ με ελευθέρα μεταγραφή με ένα κόστος της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό το οποίο όμως η διοίκηση Πετρίδη έκρινε ότι αξίζει να δαπανηθεί για τον παίκτη. Η ηλικία, η προοπτική του, το γεγονός ότι έδεσε με την ομάδα αλλά και η αγωνιστική του αξία έπαιξαν ρόλο για την υπέρβαση.

Φυσικά όλα αυτά ίσχυαν και προ μηνός όταν άρχισε το σίριαλ, οπότε πρέπει να εντοπίσουμε ότι ρόλο έπαιξε και η τρομερή δυσκολία που παρατηρήθηκε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Μπορεί οι υπεύθυνοι προγραμματισμού να ισχυρίζονται ότι έκαναν το καθήκον τους επιλέγοντας τον μισοφέγγαρο αλλά αυτό το λένε μόνο για να νιώσουν καλύτερα..

Η ουσία είναι ότι ο Ντε Βινσέτι παραμένει και το ζητούμενο είναι να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στα play offs του Champions League για να αρχίσει την απόσβεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!