506 στο κοτέτσι

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Cyta 2015-16 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η είσοδος 1 θα ανοίξει για τους φιλάθλους στις 16:30.

Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 923 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). Μετά την διάθεση για τις ανάγκες της ομάδας, χορηγών, συνεργατών και του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τα εισιτήρια που παραμένουν είναι 506.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 506 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 1335 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας/ κάρτας loyalty μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ στο 22494997.

*Από την στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για την διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ €1

* Πληρωμή μόνο με μετρητά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
•    Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016: 10:00 – 13:30 (μόνο για τους δικαιούχους)
•    Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας loyalty του δικαιούχου.
* Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΓΣΠ (Συνεδριακό κέντρο)
•    Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016: 15:30 – 17:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας loyalty του δικαιούχου.
* Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης παρακαλούμε τους δικαιούχους από Λευκωσία όπως εξυπηρετηθούν από το Orange Shop.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Η μεταβίβαση εισιτηρίου δεν είναι δυνατή σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν θα παρευρεθεί στον αγώνα.
– Δεν θα ανοίξει ταμείο στο γήπεδο.
– Ενημερώνουμε ότι βάσει των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοποίηση του ονομαστικού εισιτηρίου με την ταυτότητα του κατόχου.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Τμήματος Εισιτηρίων στο 22494997.

Σχετικά έγγραφα
Νο1 – 506 Δικαιούχοι για Ανόρθωση (P/O-MD5) – τύπος αρχείου ‘PDF'(383 Kb)

– See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/apoel/166310-506-eisitiria-gia-pap#sthash.M4tcN2wE.dpuf

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!