Το καλύτερο φάρμακο

Οι τρεις μέχρι στιγμής φετινές αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα έχουν αναδείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Η τελευταία αναμέτρηση μάλιστα τσαλάκωσε την εικόνα που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ στα προηγούμενα ντέρμπι ενώ έβαλε τέλος και στο σερί νικών που έκαναν εφικτό το comeback. Είναι γεγονός ότι η απόδοση στον τελευταίο αγώνα και η τραβηγμένη αλλαγή Αντωνιάδη επαναφέραν την μουρμούρα.

Το επιθυμητό σενάριο μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα είναι η επιστροφή στις νίκες και αυτό είναι το ζητούμενο και στο σημερινό νέο ραντεβού με τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας θέλει να βρεθεί και φέτος στον τελικό κυπέλλου και για να τα καταφέρει θα πρέπει από τον πρώτο αγώνα να θέσει βάσεις πρόκρισης.

Μπορεί να ακολουθεί ο ακόμα πιο σημαντικός αγώνας πρωταθλήματος αλλά όσοι αγωνιστούν σήμερα πρέπει για 90 λεπτά να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να βρουν τον τρόπο να λειτουργήσουν πιο σωστά από ότι το Σάββατο.

Το πως θα καταφέρουμε να μην δεχτούμε τέρμα αλλά και να πετύχουμε ένα είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα ο Κετσπάγια και οι παίκτες του. Οι επιστροφές των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες ενώ θα πρέπει να αποδειχτούν και καθοριστικές για να λειτουργήσει σωστά η ομάδα.

Ο προπονητής μας είναι απρόβλεπτος οπότε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε κάποια επιλογή – έκπληξη στον καταρτισμό της εντεκάδας. Το ενδεχόμενο να σπάσει η τριάδα των Μοράις, Βινίσιους και Αρτύματα συζητείται ανάμεσα στους οπαδούς μας αφού δεν λειτούργησε καλά στην τελευταία αναμέτρηση. Από την άλλη υπάρχει η εκτίμηση ότι επάνοδος του Γιαννιώτα θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!