H φανταστική αντίδραση και οι συγκρίσεις

Όπως όλοι έτσι και ο προπονητής μας αδυνατεί να ξεχάσει τον αποκλεισμό έτσι στις δηλώσεις του έδειξε ότι ακόμα τον απασχολεί το θέμα. Ο Μπαλταζάρ άφησε να νοηθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν πολύ διαφορετικός σήμερα από ότι πριν μια εβδομάδα και αν οι συγκυρίες ήταν λίγο διαφορετικές με τους Λιθουανούς θα τα καταφέρναμε!

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα παρουσιάστηκε ευχαριστημένος με το σκορ και κυρίως τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες μετά τον αποκλεισμό.

Οι σχετικές  δηλώσεις:

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Είναι εύκολο να κάνω συγκρίσεις με το προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν παρόμοιοι αγώνες. Μια ομάδα στην άμυνα και ο ΑΠΟΕΛ με μεγάλη κατοχή που δημιουργούσε ευκαιρίες. Η διαφορά ήταν η αποτελεσματικότητα που είχαμε. Σήμερα σκοράραμε με πολλούς τρόπους, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Αν εξαιρέσουμε τα 20 λεπτά της Λιθουανίας, εγώ είμαι ευχαριστημένος από το υπόλοιπο. Πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Εσθονία για να προκριθούμε. Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν φανταστική αντίδραση μετά τον αποκλεισμό. Από την εμπειρία που έχω νιώθω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για το γεγονός πως είναι το 3ο επίσημο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να αντιδράσουμε και να είμαστε ενωμένοι στις στιγμές που έρχονται»

Για την κριτική της προηγούμενης εβδομάδας: «Είναι φυσιολογικό όταν είσαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση για όλους μας. Η συνεργασία μεταξύ εμένα με τη διοίκηση είναι καλή και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Γνωρίζεται από προηγούμενες χρονιές πως αν η δουλειά μας δεν είχε την ποιότητα δεν θα ήμασταν εδώ. Το πιο σημαντικό είναι να αντιδράσουμε και στα δύσκολα να είμαστε μαζί»

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Μετά από τέτοια απογοήτευση είναι σημαντικό να βλέπεις τόσο κόσμο και ταυτόχρονα θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον φίλαθλο που τραυματίστηκε στον οποίο εύχομαι να είναι καλά και να έρθει ξανά γρήγορα πίσω στις κερκίδες»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!