ΑΠΟΕΛ Vs Flora Tallinn 5-0

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τέτοια που ήρθε το σκορ πρόκρισης που θέλαμε, έτσι ο σημερινός αγώνας αποτέλεσε παρηγοριά στην πίκρα που προκάλεσε ο αποκλεισμός από το Champions League. Η ομάδα μας έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που της επέτρεψε να βρει τις λύσεις απέναντι στους Εσθονούς που αμύνονταν παθητικά

Το γκολ του Ταβάρες στο 24 με κεφαλιά ήταν καταλυτικό αφού μέχρι τότε ο επιθετικός μονόλογος δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όταν πριν την ανάπαυλα ήρθε και το γκολ του Σοουζα με καρφωτή κεφαλιά όλα έγινα πιο εύκολα αφού το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου μας έδωσε ισχυρό προβάδισμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σάλαι κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μοράις έτσι το 3-0 άρχισε να γίνει διαστάσεις στο σκορ. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη με τον Μπαλταζάρ να δίνει και χρόνο συμμετοχής σε άλλους παίκτες με τον Ντελατόρε να περνά αρχικά στη θέση του Ποτέ.

Στο 73 ο Σάλαι με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ ένας ωραίος συνδυασμός Σάλαι – Ζαχίντ έδωσε την ευκαιρία στον Ντελατόρε με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ: 

Βάτερμαν, Ιωάννου (81’Αλεξάνδρου), Μιλάνοφ, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Εφραίμ (76; Τάμαρι 76΄), Σαλάι, Ζαχίντ, Ποτέ (65 Ντελατόρε)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!