82 ένδοξα χρόνια

Το ΑΠΟΕΛ γιορτάζει σήμερα 82 χρόνια ζωής και οι απανταχού οπαδοί μας δικαιούνται και πρέπει να αισθάνονται περήφανοι. Τα όσα πετύχαμε εντός και εκτός γηπέδων από τις 8 Νοεμβρίου 1926 καταστούν την ομάδα μας ένα Θρύλο και δείχνουν το δρόμο για τα χρόνια που έρχονται. Τέτοιες μέρες είναι καλό να θυμούνται όλοι ότι η ένδοξη αυτή ιστορία δεν βασίστηκε μόνο στα ποδοσφαιρικά επιτεύγματα της ομάδας μας. Το σωματείο και τα αθλήματα που λειτουργούν κάτω από αυτό εδώ και χρόνια βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και μόνο περιστασιακά ο κόσμος δείχνει κάποιο ενδιαφέρον. Το ποδόσφαιρικο ΑΠΟΕΛ μας δίνει εδώ και χρόνια πολλές συγκινήσεις και χαρές αλλά φέτος βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Τα οικονομικά δεδομένα των ανταγωνιστών μας έχουν αλλάξει και η περίπτωση αυτό να επηρεάσει το ισοζύγιο δυνάμεων τα επόμενα χρόνια είναι υπαρκτή. Είναι για αυτό που το ΑΠΟΕΛ σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου και όχι μόνο θα πρέπει να αξιολογήσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Ήδη η διοίκηση Ερωτοκρίτου μπήκε στην μάχη καταβολής των μηνιαίων μισθών αλλά δεν θα πρέπει να αμελήσει τη χάραξη πλάνου και στρατηγικής για την επόμενη τριετία.

>

Τα δεδομένα όσον αφορά την είσοδο της κυπριακής ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ γίνονται ακόμα πιο ευνοϊκά από τη νέα χρονιά, κάτι που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους υπευθύνους.

Προσοχή στην Αλκή
Η συνέχεια στο σερί νικών είναι το ζητούμενο και η Αλκή χρειάζεται προσοχή. Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και παρά τις απουσίες το ΑΠΟΕΛ μπορεί και πρέπει να πάρει την εκτός έδρας νίκη. Πίντο ή Αλεξάνδρου είναι όπως όλα δείχνουν το μοναδικό ερωτηματικό όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας. Με αυτά τα δεδομένα η πιθανή εντεκάδα είναι Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ηλία, Σεγκιρί, Μπρόερς, Μοραίς, Σατσιάς, Χαραλαμπίδης, Πίντο ή Αλεξάνδρου, Ονουάτσι και Μιροσάβλιεβιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!