Η προσοχή στη Δόξα

Μπορεί η προσοχή όλων μας να είναι στραμμένη σε άλλα θέματα αλλά ο αγώνα με τη Δόξα βρίσκεται προ των πυλών και θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτό. Όσο κλασικό και αν ακούγεται η νίκη είναι μονόδρομος αφού με οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα περάσουμε μαύρα Χριστούγεννα και η μουρμούρα που ήδη υπάρχει ίσως πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μόνο με ένα καλό σερί νικών θα επανέλθει η απαιτούμενη δυναμική οπότε η νίκη την περασμένη αγωνιστική ήταν μόνο η αρχή. Ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού αγώνα είναι μεγάλος αφού θα βρούμε απέναντι την καλύτερη ομάδα από τις μικρομεσαίες. Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΕΟΛ και είναι για αυτό που θα πρέπει να δούμε τους παίκτες να ανταποκρίνονται στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Η πίεση είναι δεδομένη και η ψυχολογική προετοιμασία είναι ένα από τα ζητούμενα έτσι ώστε να μην φορτωθούν με άγχος σε περίπτωση που ο αγώνας δεν εξελίσσεται με ιδανικό τρόπο.

Στο αγωνιστικό μέρος το ζητούμενο είναι να μπορέσει η ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων για περισσότερο από 20 λεπτά. Αν γίνει αυτό θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Για να γίνει θα πρέπει η μεσαία γραμμή να ανακόψει και να οργανώσει σωστά έτσι ώστε να σκοραρούμε.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπόρδα κάτι που δείχνει ότι κέρδισε την μάχη με το χρόνο. Αν μάλιστα πάρει θέση βασικού σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να επιστρατευτεί ο Μοράις στο κέντρο της άμυνας.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθούς:

Πάρντο, Χιώτης, Κλουκόφσκι, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αδόρνο, Αντωνιάδης, Σατσιάς, Μπενασούρ, Ηλία, Τζιόλης, Μαντούκα, Πίντο, Μοράις, Μπόρδα, Σέρτζιο, Σόουζα, Αλωνεύτης

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!