Ολοκληρώθηκε με επισκέψεις η προετοιμασία

Με τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στον Αρχάγγελο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια. Τη ρουτίνα της ημέρας έσπασε από την κάθοδο εκατοντάδων οπαδών μας οι οποίοι έδωσαν το παρών τους προκειμένου να προτρέψουν τους παίκτες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να συνδυαστεί η φιέστα με νίκη επί του μισητού αντιπάλου. Αν και είναι το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ που καίγεται για βαθμούς προκειμένου να αποφύγει την τέταρτη θέση, οι παίκτες μας έχουν ή πρέπει να βρουν τα δικά τους κίνητρα για να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Η ρεβάνς της τριάρας του τελευταίου αγώνα, το εορταστικό της ημέρας αλλά και το αντίο του Γιοβάνοβιτς είναι πολύ καλοί λόγοι.

Τα αγωνιστικά προβλήματα αφορούν τους Μπέκμαν και Κλουκόφσκι που έμειναν εκτός αποστολής ενώ εκτός πλάνων είναι ο Τζιόλης λόγω καρτών. Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει μετά από καιρό ο Πίντο για να παίξει δίπλα από τον Μοράις. Η μάχη του κέντρου θα κρίνει πολλά οπότε η παρουσία των δυο Πορτογάλων θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Ο κόσμος θα είναι εκεί

Δεκαπέντε περίπου χιλιάδες οπαδοί μας έκλεισαν θέση για να είναι παρών στην επίσημη στέψη του ΑΠΟΕΛ. Απομένουν κάτι περισσότερα από χίλια εισιτήρια για το sold out και παρά τις παράξενες καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα δεν θα έχει βροχή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!