Ο Ίσμα όλα (σχεδόν) τα λεφτά

Ως οπαδοί έχουμε την ανάγκη, ίσως και πρόωρα, να βγάλουμε συμπεράσματα τόσο για τη δυναμικότητα της ομάδας μας όσο και για την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα των νέων αποκτημάτων. Για κάποιους αρκεί και μόνο μια ανάγνωση του βιογραφικού τους και κάποια video στο youtube, άλλοι περιμένουν και τα φιλικά, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θέλουν μεγαλύτερο δείγμα και περιμένουν τους πρώτους επίσημους αγώνες. Το γκάλοπ που διεξάγεται εδώ και 2 μέρες στο site μας αποτυπώνει όλα τα πιο πάνω και δείχνει ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας στο παρών στάδιο έχει ξεκάθαρη άποψη. Θέσαμε το ερώτημα για το ποιος νέος παίκτης θα έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα μας και ο Ίσμα Γκονσάλβες είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των οπαδών μας.

Περισσότεροι από 2200 άτομα έχουν λάβει μέχρι στιγμής μέρος και ο Ίσμα καταλαμβάνει το εντυπωσιακό ποσοστό του 45%. Τα καλά στοιχεία που έχει δείξει μέχρι στιγμής έχουν πείσει ότι είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης έστω και αν το δείγμα γραφής είναι μικρό. Δεύτερος κα με σημαντική διαφορά έρχεται στις προτιμήσεις-εκτιμήσεις ο Πορτογάλος μέσος Γκόμες με 17%.

Ίσως η πιο αντιπροσωπευτική περίπτωση των υποκειμενικών κριτηρίων με τα οποία διαμορφώνονται απόψεις και εκτιμήσει είναι η περίπτωση του Βινίσιους. Ο νεαρός μέσος ήταν η τελευταία μεταγραφική προσθήκη και ο χρόνος συμμετοχής του στα φιλικά που πρόλαβε ήταν ελάχιστος. Παρόλα αυτά συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με ποσοστό 11%.

Άξιο σχολιασμού είναι και το χαμηλό ποσοστό που συγκεντρώνει ο Σιέρινταν που είναι μόλις στο 4%. Η πρώτη επιλογή του Σέρτζιο για να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης προς το παρών δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!