Μπούντιμιρ, Σιέρινταν ή τζόκερ;

Σε 12 μέρες η ομάδα μας πάει Βέλγιο για να δώσει τον πρώτο καθοριστικό αγώνα με τη Ζούλτε και έχει σαν στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τις αφήνει καλές πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού. Πρακτικά το καλό αποτέλεσμα σημαίνει να μπορέσουμε να σκοράρουμε ένα τουλάχιστον τέρμα. Στεκόμαστε στο επιθετικό κομμάτι γιατί αυτό φάνηκε να είναι που μας στοίχησε στη σειρά αγώνων με την Μαρίμπορ. Έχοντας ως δεδομένη την απουσίας του Γκονσάλβες ο προπονητής μας καλείται να επιλέξει ποιος θα πάρει τη θέση του νεαρού στην επίθεση. Οι επιλογές του Σέρτζιο είναι λίγο πολύ γνωστές και λογικά στον αγώνα του Super Cup θα αποτυπωθούν και στην πράξη αφού δεν έχουμε το βαθμό ετοιμότητας και ομοιογένειας για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια κατασκόπων.

Οι δυο εύκολες επιλογές αφού πρόκειται για τους δυο καθαρόαιμους επιθετικούς στο ρόστερ μας είναι οι Μπούντιμιρ και Σιέρινταν. Παρόλο που κανένας μας δεν έχει δει τον Ιρλανδό live όλοι εικάζουμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη με παρόμοιο αγωνιστικό στυλ όπως αυτό του Μπουντιμίρ. Αυτό πιθανών να σημαίνει ότι αν προτιμηθεί ένας εκ των δυο να πρέπει να έχει και παρτενέρ δίπλα του αφού πρόκειται για παίκτες που χρειάζονται βοήθειες.

Η εναλλακτική επιλογή είναι ο τζόκερ Μαντούκα ο οποίος ίσως επιστρατευτεί για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης σε μια διάταξη με ενισχυμένο κέντρο. Αν αναλογιστούμε ότι πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός μια διάταξη με ενισχυμένο κέντρο φαντάζει πιο ορθολογιστική, εκτός και αν το scouting του Σέρτζιο δείξει ότι πρέπει να επιδιώξει κάτι άλλο.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών αλλά και τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου για το Super Cup, η ομάδα θα δουλευτεί έτσι ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη έστω και αν θα δούμε για πρώτη φορά κάποιους παίκτες στο αρχικό σχήμα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!