To μεταγραφικό επί τάπητος

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο έτσι το πρώτο επίσημο ραντεβού μεταξύ διοίκησης και προπονητή έχει οριστεί για σήμερα το πρωί. Στην ατζέντα είναι τα πάντα με σοβαρότερο και πιο επείγον τον καθορισμό του μεταγραφικού πλάνου. Σε συναντήσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες ο Δώνης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα άτομα με τα οποία θα έχει τη στενότερη συνεργασία έτσι σήμερα αναμένεται να μπουν απευθείας στο ψητό. Η πρόθεση της διοίκησης Πετρίδη για ενίσχυση της ομάδας που στο πρώτο μισό της χρονιάς «δεν βλέπεται» θα συναντηθεί με τα θέλω του Δώνη. Όπως προκύπτει μέσα από τις δηλώσεις του προπονητή μας και όχι μόνο η επιθυμία του είναι να προχωρήσει στο μάξιμουμ των προσθηκών που μπορεί.

Οι 4 μεταγραφές προνοούν ένα σημαντικό κόστος τόσο για τους παίκτες που θα έρθουν, όσο και για τις σχετικές αποζημιώσεις σε αυτούς που θα αποχωρήσουν. Κάπου εδώ ξεκινούν και οι αντικειμενικές δυσκολίες και πιθανών ο Δώνης θα πρέπει να ιεραρχήσει τις ανάγκες της ομάδας.

Θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός επιθετικού ενώ στο ιδεατό σενάριο ίσως γίνουν δυο προσθήκες.

Το σίγουρο είναι ότι από σήμερα ανοίγει και επίσημα το κεφάλαιο μεταγραφική ενίσχυσης. Ο βαθμός επιτυχίας στο συγκεκριμένο θέμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!