To καθοριστικό 30ημερο του Ατόρνο

Η συμπερίληψη του Ατόρνο στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με την Αελ σηματοδοτεί και επίσημα της προσπάθεια για επιστροφή του παίκτη στην αγωνιστική δράση, γεγονός που από μόνο του θεωρείται ευχάριστο. Τον τελευταίο ένα χρόνο ο Παραγουανός πέρασε από χίλια μύρια κύματα ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν ότι ίσως να μην γινόταν ποτέ εφικτή η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο πεισματάρης Ατόρνο πέρασε το πρώτο τέστ αφού εδώ και ένα δίμηνο προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς και το ζητούμενο πλέον είναι κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας. Το επόμενο 20ήμερο θεωρείται σημαντικό για την τεχνική ηγεσία αφού το πλάνο προβλέπει όπως ο Ατόρνο αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει στον αγώνα κυπέλλου με την Αελ αλλά είναι πολύ πιθανό να τον δούμε σύντομα να αγωνίζεται με την εφηβική ομάδα. Το ζητούμενο για τον Ατόρνο μετά από έναν σχεδόν χρόνο αποχής είναι αρχίσει να βάζει αγώνες στα πόδια του έτσι ώστε μέσα από αυτούς να κριθεί αν είναι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Δώνης και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ θεωρεί ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπολογίζει στον Ατόρνο για ποιοτικά λεπτά ερχόμενος από το πάγκο. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η τέταρτη μεταγραφή θα αφορά κεντρικό αμυντικό παρά παίκτη που να αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Σχετικό θέμα:

H ιστορία Ατόρνο και τα διδάγματα της

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!