Παγίδα τα προβλήματα τους

Η επιμονή της Ανόρθωσης για διεξαγωγή του αγώνα στις 7μμ και οι αλλεπάλληλες απειλές τους προς την ΚΟΠ ότι θα αναιρέσουν την απόφασή τους για εξαγορά της ποινής αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, φανερώνουν σε ένα μεγάλο βαθμό τις βλέψεις και τις προθέσεις τους. Ο αγώνας στο Παπαδόπουλος δεν σχετίζεται με την εξωγηπεδική κατάσταση που επικρατεί  στους μαθητές και τα διάφορα προβλήματα (αγωνιστικά και οικονομικά) που τους ταλανίζουν. Η εξαγορά της ποινής δεν πρόκειται να έχει κανένα οικονομικό όφελος για τη διοίκηση της Ανόρθωσης  και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται με τα έξοδα που έχει μια ομάδα για να διεξαχθεί ένας αγώνας με οπαδούς.  Άρα, γίνεται ξεκάθαρο ότι η εξαγορά της ποινής έγινε με ένα και μόνο στόχο: θα χρησιμοποιήσουν τον μεταξύ μας αγώνα για να επιδιώξουν έστω και την υστάτη να αναπτερώσουν το ηθικό των οπαδών τους και να μπορέσουν να κτίσουν πάνω σε αυτό σε περίπτωση που καταφέρουν να έχουν βαθμολογικό όφελος. 

Ο μεταξύ μας αγώνας είναι μια τελευταία ευκαιρία  να εκτονώσουν τα διαχρονικά συμπλέγματα κατωτερότητας που έχουν με τον ΑΠΟΕΛ και να εκμεταλλευτούν  οποιεσδήποτε καταστάσεις προκύψουν για να παραπλανήσουν τους μαθητές κερδίζοντας έτσι ακόμα λίγες βδομάδες αγωνιστικής ζωής.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα κατακλίσει το Παπαδόπουλος όπως κάνει πάντοτε. Όμως δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και να επαναπαυτούμε με τα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στα εσωτερικά της ανό. Η νίκη είναι επιτακτική και περνά και μέσω κερκίδας. Το έναυσμα με τον Ερμή είναι η τέλια αφορμή για να συνεχίσουμε να τραγουδάμε με παλμό και πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Τα στερητικό σύνδρομο των τσιμέντων θα πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά σε όλους μας για να εκδηλώσουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση που φαίνετε να ξυπνά σιγά σιγά σε κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Πάμε για να δώσουμε άλλη μια μάχη και να συνεχίσουμε να εξανεμίζουμε μια παράδοση που εσκεμμένα κάποιοι θέλουν να συντηρούν, ενώ στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει εδώ και μερικά χρόνιά .

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν είμαστε φτιαγμένοι για τα απλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!