Να διαφυλάξουμε την έδρα μας

Το πιο αποφασιστικό βήμα στην πορεία της για κατάκτηση του πρωταθλήματος καλείται να κάνει σήμερα η καλαθοσφαιρικη μας ομάδα. Μετά την νωχελική ‎παρουσία και ήττα στο Κιτιο την περασμένη Παρασκευή, ο ΑΠΟΕΛ ωφελεί να παρουσιάσει σήμερα το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και να κερδίσει την Άεκ. Η ομάδα μας χρειάζεται να αφήσει πίσω της την εμφάνιση της παρασκευής και να δείξει ότι έχει την δύναμη να ανταπεξέλθει και να πάρει ξανά το προβάδισμα στην σειρά των τελικών. Η Αεκ είναι μια ομάδα περίπου της ίδιας εμβέλειας με τον ΑΠΟΕΛ φέτος. Η δυναμική της έδρας των δύο ομάδων ‎όμως είναι από την γη ως τον ουρανό. Το Λευκοθεο αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί για την ομάδα μας σε αυτή την τελική φάση του πρωταθλήματος, σε σύγκριση με το Κιτιον που δεν αποτελεί την έδρα φόβητρο. Στόχος είναι οι παίχτες του Τόνι Κωνσταντινιδη να εκμεταλλευτούν αυτό το επιπλέων όπλο που έχουν με το μέρος τους σήμερα και να πιάσουν τον απαιτούμενο ρυθμό και απόδοση που θα μας δώσει το ροζ φύλλο.

Οι παίχτες της Αεκ έρχονται στην Λευκωσία έχοντας κατά νου να καταφέρουν να κάνουν το break. Είναι στο χέρι μας να τους απογοητεύσουμε στερώντας τους κάθε ελπίδα από την αρχή του ματς. Ένα κακό χαρακτηριστικό που μας έχει συνηθίσει στα ματς των πλάι οφ ο ΑΠΟΕΛ είναι την τάση να ξεκινά τον αγώνα κάπως χαλαρά και να δίνει στον αντίπαλο την δυνατότητα να απόκτηση προβάδισμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ελπίζουμε ότι θα δούμε την ομάδα μας πιο αποφασισμένη και πιο συγκεντρωμένη. Η επιπόλαια αμυντική λειτουργία πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και ο περιορισμός των λαθών είναι επιτακτικός. Με νίκη σήμερα κάνουμε ένα τεράστιο βήμα για να σηκώσουμε την κούπα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!