Πακέτα στα 90 ευρώ

Η διοίκηση μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε από την UEFA θα διαθέσει προς πώληση πακέτα εισιτηρίων για τους αγώνες με Παρί και Μπαρτσελόνα στη βόρεια κερκίδα. Η τιμή ανέρχεται στα 90 ευρώ και στόχος είναι να μαζέψει περισσότερο κόσμο η συγκεκριμένη κερκίδα που στον αγώνα με τον Άγιαξ ήταν άδεια. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει τους φιλάθλους πως για τους εναπομείναντες αγώνες της φάσης των Ομίλων του UEFACHAMPIONSLEAGUE θα εκδοθούν πακέτα εισιτηρίων (σε μορφή πλαστικής -συλλεκτικής- κάρτας) για τους αγώνες με ParisSaint-Germain και FCBarcelona στη Βόρεια κερκίδα μόνο.

Η ενιαία τιμή των πακέτων για τη Βόρεια κερκίδα είναι €90 ανά άτομο.

Η προπώληση θα αρχίσει από το Διαδίκτυο (για τους υφιστάμενους χρήστες) το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί μέχρι την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 23:59. Δικαίωμα αγοράς μέχρι και 2 πακέτα ανά λογαριασμό.

Η παραλαβή των πακέτων (για αγορές από το διαδίκτυο) θα αρχίσει την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου από τοORANGESHOP. Κατά την παραλαβή θα πρέπει να προσκομίσετε την ταυτότητα (ή αντίγραφο του/των κατόχου/ων πακέτου.

Η προπώληση από το ORANGESHOP θα αρχίσει την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 15:00 το απόγευμα. Δικαίωμα αγοράς μέχρι και 2 πακέτα. Για κάθε πακέτο επιβάλλεται η προσκόμιση στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ταυτότητα, ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο). Δεν επιτρέπεται η αγορά πέραν του ενός πακέτου με τα ίδια στοιχεία.

Δεν είναι εφικτή η μετακίνηση υφιστάμενων κατόχων πακέτων στη Βόρεια κερκίδα.

Όσον αφορά τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – PSG θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση πριν τον αγώνα, ανάλογα διαθεσιμότητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!