Πρόκληση και οι απουσίες

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη και το ότι βρισκόμαστε μόνο στο -1 οφείλεται στο ότι εδώ και μήνες “επιτρέπουμε” στην ομάδα του Κίρζη να παραμένει σε τροχιά κατάκτησης του πρωταθλήματος. Απομένουν μόνο έξι αγωνιστικές και η ομάδα μας θα πρέπει να αρχίσει να δείχνει σε κάθε αγωνιστική την ποιότητα και θέληση της να κατακτήσει το πρωτάθλημα έτσι ώστε να μην το κάνει δώρο στον Απόλλωνα. Η επιστροφή στις νίκες την Κυριακή με αντίπαλο τον Ερμή είναι το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα. Καλώς ή κακώς η πλειοψηφία των οπαδών μας θεωρεί δεδομένη τη νίκη. Αυτοί που δεν δικαιούνται να θεωρούν τίποτε δεδομένο είναι η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες αφού αν πάνε με έτσι μυαλά στο γήπεδο θα μεγαλώσει το σερί χωρίς νίκη.

Μπορεί να λέμε ότι η ομάδα γεμίζει σιγά σιγά αλλά σε έναν ακόμα αγώνα θα έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Σέρτζιο, Μοράις, Ντε Βινσέντι και Καρλάο είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών και μια επιπλέον πρόκληση για την ομάδα είναι να μπορέσει να ανταπεξέλθει και χωρίς αυτούς.

Η απουσία του Σέρτζιο αλλά και του Μοράις τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πλήγμα αφού πρόκειται για δυο παίκτες που δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν. Η ετοιμότητα του Βινίσιους μετριάζει την απουσία του Νούνο ενώ για τον αντικαταστάτη του Σέρτζιο υπάρχει πολύ πιο μεγάλη η δόση του ρίσκου.

Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε να ζει με τις απουσίες αλλά στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος αυτό δεν είναι παρηγοριά ούτε και δικαιολογία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!