Τρέχει ο προγραμματισμός

Μπορεί  ο Πασιένσια να ανακοινώθηκε επίσημα χτες και θα παρουσιαστεί σήμερα στα μέσα ενημέρωσης αλλά ο νέος μας προπονητής εδώ και μέρες ξεκίνησε την μάχη με το χρόνο προκειμένου να αποκτήσει άποψη για κάθε παίκτη του υφιστάμενου ρόστερ. Ο Πασιένσια μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στον Μαντούκα αλλά είναι φυσιολογικό να θέλει να ξέρει τα συν και τα πλην του κάθε παίκτη προτού αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα.

Η μάχη με το χρόνο προκύπτει γιατί ο προγραμματισμός τρέχει αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας φέτος θα ξεκινήσουν πιο νωρίς από ποτέ. Ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει στο δεύτερο προκριματικό του Champions League με τον πρώτο αγώνα να είναι ορισμένο στις 14 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ θα πρέπει να κλείσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Οι ανάγκες όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα έχουν εντοπιστεί από τον Μαντούκα και το ζητούμενο είναι να βρεθούν οι καταλληλότεροι παίκτες. Το παρελθόν μας διδάσκει ότι υπάρχουν και άλλοι παράμετροι αφού εκτός από την ανάγκη να έρθουν παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ αυτό θα πρέπει να γίνει έγκαιρα και με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Τέλος μέσα από την μεταγραφική περίοδο που θα διανύσουμε θα δούμε πόσο εφικτή και αποδοτική θα είναι η συνεργασία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου με τον προπονητή. Αυτό είναι ένα θέμα σχεδόν σε κάθε ομάδα έστω και αν υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός καθηκόντων αφού πολλές φορές είναι και θέμα χαρακτήρων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!