Ανώτερο που μπορεί πολύ περισσότερα

Ο Πασιένσια σχολίασε την επιλογή του να μην ξεκινήσει ούτε αυτή τη φορά βασικό τον Στίλιτς ενώ χαρακτήρισε ανώτερη ομάδα τον ΑΠΟΕΛ από τη Vardar. Ο προπονητής μας έκανε επίσης αναφορά για ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαμε και στον επαναληπτικό ενώ τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, κάτι που είναι και η προσδοκία όλων μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση και την εμφάνιση: “Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν ανώτεροι και στα δύο σκέλη. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βαρντάρ προσπαθεί να αμύνεται πολύ καλά και να βγαίνει τις αντεπιθέσεις. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που είχαμε σήμερα ήταν από στημένα. Είχαμε πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, όμως στο τέλος αγχωθήκαμε. Η Βαρντάρ ρίσκαρε και έβγαλε περισσότερους παίκτες μπροστά και να τα δώσει όλα. Για ακόμα μια φορά ο τερματοφύλακας τους έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως με κάθε σεβασμό και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι”.

Για τις προοπτικές διάκρισης της ομάδας του, ενόψει Μίντιλαντ:

“Μπορούμε πολλά, έχουμε μόνο 25 ημέρες προπόνησης. Όσο για την Μίντιλαντ, αφήστε με να ξαναβρώ τον εαυτό μου μετά τα δύο αυτά παιχνίδια και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα”.

Για τον Στίλιτς που μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή και έκανε την διαφορά:

“Αυτό ήταν αναμενόμενο. Αν έπαιζε από την αρχή θα είχε δυσκολίες. Όταν μπήκε στην συνέχεια είχε περισσότερους χώρους να κινηθεί”.

Για το αν περίμενε πιο επιθετική την Βαρντάρ:

“Η Βαρντάρ έπαιξε έξυπνα. Χρειάστηκε να αλλάξει σύστημα και να ανοίξει τους χώρους”.

Ρεπορτάζ Αγώνα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!