Θεωρεί ότι κάναμε τα πάντα

Ο προπονητής μας αναγνώρισε η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα θέλοντας να δικαιολογήσει ολόκληρο το κακό πρώτο ημίχρονο. Ο Πασιένσια κλήθηκε να σχολιάσει την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ σε έναν ακόμα αγώνα να πετύχει γκολ…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπαιζαν στην έδρα τους σε ένα γήπεδο που ήταν δύσκολο για μας. Ξέρουμε ότι η Αστάνα παίζει με πολλούς παίκτες μπροστά και ότι απειλεί πολύ από τα στημένα. Αυτό μας αφαίρεσε την ηρεμία. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για μας όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ανοίξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ στο τέλος. Τελειώσαμε το παιχνίδι με 4 επιθετικούς, όμως δεν τα καταφέραμε. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το σκορ» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Για το τι έφταιξε και το ΑΠΟΕΛ, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ…

«Η ομάδα έκανε τα πάντα για να πετύχει γκολ και να ισοφαρίσει. Κάποτε είναι και η δυσκολία να κοντρολάρεις την μπάλα σε ένα γήπεδο με πλαστικό γρασίδι. Η ομάδα προσπάθησε έκανε τα πάντα, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε όμως να ανατρέψουμε το παιχνίδι για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!