Αρχίζει το μάδημα της μαργαρίτας

Από τη στιγμή που έκανε τη χαρακτηριστική ζητώντας αλλαγή το ερώτημα που άρχισε να πλανάται ήταν κατά πόσο ο Καβενάγκι θα προλάβει τον αγώνα με την Ανόρθωση. Από τότε πέρασαν αρκετές ώρες και η αγωνία όλων μεγαλώνει. Είναι για αυτό που το σημερινό επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται με αγωνία αλλά όλα συνηγορούν πως ούτε και αυτό θα είναι κατατοπιστικό όσον αφορά το καυτό ερώτημα του αν ο παίκτης θα προλάβει ή όχι τον αγώνα της 21ης Νοεμβρίου.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Καβενάγκι έχει αποκομίσει μιας ελαφριάς μορφής θλάση στον μηρό και το ζητούμενο είναι πόσο γρήγορα θα αντιδράσει ο οργανισμός του στη θεραπεία express στην οποία θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες. Είναι για αυτό που ούτε η σημερινή μέρα θα δώσει τελική απάντηση.

Η σημερινή εξέταση και διάγνωση θα είναι όμως καθοριστική ως προς τον καθορισμό τους ακριβές σημείου στο οποίο υπάρχει η θλάση. Σύμφωνα με τους ειδικούς ο εντοπισμός αυτός είναι καθοριστικός παράγοντας για την πορεία της αποθεραπείας αφού έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν κάποια δυστοκία η οποία προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις στην επάνοδο παικτών…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!