Με ψυχραιμία!

Αγαπητοί φίλοι,

Κάποιες σκέψεις μου για το περιστατικό στο “Θεόδωρος Κολωκοτρόνης” και τα επακόλουθα.

Ωραία λοιπόν ας δούμε τα πράγματα  που συνέβησαν λίγο ψύχραιμα: κάποια “πρωτοπαλλήκαρα” που ευδοκίμησαν τα τελευταία χρόνια με την ανοχή  πρωτίστως της διοίκησης και του ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ και δευτερευόντως όλων εμάς που υποστηρίζουμε τον ΑΠΟΕΛ, “τσαλάκωσαν” την εικόνα του ΑΠΟΕΛ και θα προκαλέσουν τεράστια οικονομική ζημιά στο σωματείο.

Χάθηκαν όλα;

Έσβησαν τα άστρα;

Σταμάτησε η πυρηνική αντίδραση υδρογόνου σε ήλιο στον Ήλιο; Σίγουρα όχι αντιθέτως εμφανίζεται ένα παράθυρο τεράστιας  ευκαιρίας. Πριν πάω εκεί όμως ας θυμηθούμε κάποια πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ  που αποδυκνείουν του λόγου το αληθές:

Θυμηθείτε ότι πριν μερικά χρόνια έμπαιναν κλητήρες στο σωματείο για να πάρουν ακόμα και τα τρόπαια λόγο χρεών! Θυμηθείτε πόσο τσαλακωμένη ήταν η εικόνα όταν απο το 1970 – μέχρι το 1990 κερδίσαμε μόνο 3 πρωταθλήματα!! Και όμως. Ο ΑΠΟΕΛ άντεξε και έγινε πιό δυνατός απο ποτέ!

ΕΥΚΑΙΡΙΑ: να απομωνωθούν τα “πρωτοπαλλήκαρα” και να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία απο την κοπριά. Έτσι ώστε το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου  να συνεχίσει να μαζεύει τρόπαια και να μεγαλώνει τόσο σε φίλαθλο κοινό όσο και ιστορικά.

Συνεχίζοντας με ψυχραιμία και απευθυνόμενος σε όσους επιχαίρουν για τα συμβάντα θα έλεγα απλά τα ακόλουθα: η αρχή της ισοπέδωσης ήταν πάντα ίδιον άλλων. Η “διαβαθμήση” και η “διακριτοποίηση” είναι άγνωστες λέξεις  για κάποιους που τυχωδιοκτικά προσδοκούν σε “ωφέλη” κάθε φορά  που ο  ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει προβλήματα, γενικεύοντας και προσδοκώντας έτσι ότι το μίασμα θα σπιλώσει τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ στην ολότητα τους!

Εξηγούμαι:

Δεν την “ακούω” με φούντα, ούτε “φτιάχνομαι” με κόκα, ούτε “μπαίνω σε τρυπάκια” με LSD πόσο μάλλον να “σουτάρω φιξάκια” ηρωίνης για ένα “ταξίδι”. Ναι σωστά κατάλαβες δεν παίρνω ναρκωτικά. Με χαρά θα έκανα ανάλυση αίματος ή αν θές και ούρων για να σου το αποδείξω.

Απεχθάνομαι το φασισμό ( τον βαθύ μπλέ αλλά και τον κόκκινο ) άρα δεν είμαι φασίστας ή ναζί πόσο μάλλον νεοναζί! Όπως επίσης δεν είμαι  κουμμουνιστής! Ναι σωστά κατάλαβες και πάλι ότι είμαι ένας άνθρωπος που προβληματίζεται και περνάει τις σκέψεις του από τη βάσανο της λογικής.

Κάποιος που ενστερνίζεται την αρχή του Βολταίρου “διαφωνώ με αυτό που λές αλλά θα διαφυλάξω το δικαιωμά σου να το λές ακόμα και με την ίδια μου τη ζωή”.

Γι αυτό και λέω την άποψη μου ευθαρσώς και με παρρησία.

Θα στο πώ με πολύ απλά λόγια:

Είμαι ΑΠΟΕΛ

Και θα προσέθετα:

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!