Μειώνεται το ρόστερ και το μισθολόγιο

Πέραν του απολογισμού για το εξάμηνου που πέρασε η διοίκηση Πετρίδη έκανε και σημαντικές εξαγγελίες για την πολιτική που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες σε θέματα στελέχωσης της ομάδας. Το γεγονός ότι η βιωσιμότητα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει σοβαρά με τυχόν αποκλεισμό από ευρωπαϊκούς ομίλους, αναγκάζει τη διοίκηση να προχωρήσει σε μέτρα που θα μειώσουν τους κινδύνους και την εξάρτηση από τα πριμ της UEFA.

Όπως λέχθηκε υπάρχει  απόφαση πολιτικής ότι το καλοκαίρι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα προχωρήσει σε μεγάλο αριθμό προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ. Αυτό θα βοηθήσει στην αγωνιστική συνοχή της ομάδας αλλά και στην εφαρμογή του οικονομικού πλάνου. Από τον Βάσσο Ηλιάδη λέχθηκε χαρακτηριστικά ότι αν γινόταν η μεταγραφή του Ναπολεόνι θα ολοκληρωνόταν σε μεγάλο βαθμό και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Παράλληλος στόχος όπως λέχθηκε είναι η ποιοτικότερη οικονομική διαχείριση του ρόστερ έτσι ώστε την περίοδο 2016-17 να μειωθεί το κόστος κατά 10% και την περίοδο 2017-18 κατά 15%. Προς αυτή την κατεύθυνση έγινε η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών, του Εστρέλ, ενώ και η μεταγραφή του Καρλίτος εμπίπτει κάτω από αυτό το πλαίσιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!