Άρχισε η αξιολόγηση

Ο αγώνας του 3ου προκριματικού βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η επιχείρηση αποκρυπτογράφησης του αντιπάλου έχει ήδη αρχίσει. Ο Κωστή βρίσκεται στη Σουηδία για να παρακολουθήσει το Νόρκεπινγκ – Ρόζενμποργκ. Για αυτό αλλά και τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας έκανε τοποθετήσεις ο εκπρόσωπος τύπου.

Οι σχετικές δηλώσεις του Πετεβίνου στο Σπορτ ΦΜ:

Για την πρόκριση σε βάρος της TNS

«Επί συνόλου η ομάδα έδειξε υπομονή και αγωνιστική βελτίωση. Επιτεθήκαμε με πολλούς τρόπους μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι κεντρικοί αμυντικοί ήταν περισσότερο χρόνο κάτω από το κέντρο του γηπέδου και όχι προς τη δική μας περιοχή. Η ομάδα δεν έδειξε σε κανένα σημείο να πανικοβάλλεται στην πίεση του χρόνου. Διατήρησε την αγωνιστική φιλοσοφία και προσπάθησε με πολλούς τρόπους να σκοράρει. Το ζητούμενο ήταν να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνιση Η TNS αποτελεί παρελθόν και θα περιμένουμε απόψε να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση από τον αγώνα της Ρόζενμποργκ με την Νόρκεπινγκ».

Για τη συνέχεια και το θέμα της ενίσχυσης…  

«Αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα. Μόνο ο ένας έχει πάρει χρόνο συμμετοχής για λιγότερο από ένα ημίχρονο. Αποκτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές για να είναι μέσα στους βασικούς συντελεστές όπως και πολλοί υπόλοιποι για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Αν οι τέσσερεις από τους 22 δεν έχουν ακόμη δείξει πως μπορούν να βοηθήσουν, είναι λογικό κάποιος να μην σκέφτεται κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Η ομάδα θα αξιολογηθεί για να αποκτηθεί μια άποψη για να δούμε που βαδίζει. Θα μπουν οι νέοι, θα αξιολογηθεί σε βάθος χρόνου και αναλόγως θα πράξουμε».

Για τη νέα φιλοσοφία του Τόμας Κρίστιανσεν…  

«Το ρόστερ δεν είχε καμία αλλαγή σε σχέση με πέρσι. Γνωρίζονται οι ποδοσφαιριστές ο ένας με τον άλλο. Η διαφορετική παράμετρος είναι η αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή. Για το ΑΠΟΕΛ το ζητούμενο είναι η αφομοίωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας. Η ομάδα ψάχνει να βελτιώσει κάποια πράγματα. Αυτό συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».

Για τα γκολ των Αλεξάνδρου και Σωτηρίου…  

«Το πιο σημαντικό είναι ότι επιτεύχθηκε το ζητούμενο. Σκόραραν δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές και είναι και αυτό σημαντικό. Αποδεικνύουν το πόσο ήθελαν να πάρουν την πρόκριση και να προχωρήσουν στη συνέχεια».

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Σωτηρίου…  

«Πέρασε το ημίχρονο στο ιατρείο. Είχε εφτά ραφές πάνω από το φρύδι και ένα μώλωπα κάτω από το μάτι. Παιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιζόταν στο δεύτερο ημίχρονο. Κρίθηκε ότι μπορούσε να αγωνιστεί και όντως ήταν συμμέτοχος στις πολλές φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ πέτυχε και ένα γκολ».

Για το πρόγραμμα της ομάδας…

«Έχει φύγει το πρωί ο Γιώργος Κωστή για να παρακολουθήσει τον αγώνα Νόρκεπινγκ – Ρόζενμποργκ. Θα μείνει είτε στη Σουηδία, είτε θα ταξιδέψει στη Νορβηγία για να δει αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας που θα προκριθεί. Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε και θα ακολουθήσουν και άλλες τις επόμενες μέρες. Αύριο θα υπάρχει πρωινή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν χθες, ενώ διευθετήθηκε και φιλικό με τη Δόξα για να πάρουν χρόνο οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι στιγμής, όπως και τα νέα αποκτήματα».

Για τους Γιαννιώτα, Λάγο και Ντε Καμαργκο…  

«Στόχος ήταν να έχουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα στον γ΄ προκριματικό. Στοχεύσαμε σε ποδοσφαιριστές που είτε προετοιμάζονταν είτε είχαν χρόνο να προετοιμαστούν για να είναι έτοιμοι».

Για το πότε θα παίξει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι…  

«Η Ρόζενμποργκ εξέφρασε την πρόθεση να είναι Τετάρτη ο αγώνας. Η Νόρκεπινγκ δεν τοποθετήθηκε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!