Προσγείωση από όλες τις απόψεις

Η τσάρτερ πτήση του ΑΠΟΕΛ προσγειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Λάρνακα και όλοι από εκεί πορεύτηκαν στον Αρχάγγελο. Ο Κρίστιανσεν λογικά θα είχε να πει πολλά για το πως και γιατί η απόδοση της ομάδας ήταν κάτω του μέτριου και σίγουρα πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν θα χρειαστεί να επικαλεστεί τη διαιτησία.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να υπάρξει μια γενικότερη προσγείωση αφού οι δύο νίκες επί της Αστάνα και του Ολυμπιακού ίσως να παραφούσκωσαν τα μυαλά ορισμένων. Ο αναιμικός ΑΠΟΕΛ έχασε χωρίς καν να προβάλει αντίσταση και έστειλε όλα τα λάθος μηνύματα ενόψει της νέας αναμέτρησης των δυο ομάδων.

Φυσικά μέχρι τότε παίκτες και τεχνική ηγεσία θα έχουν αρκετό χρόνο για να σταματήσουν να σκέφτονται αφιερώματα της UEFA, σκάουτερς που τους παρακολουθούν και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους αποπροσανατολίζει από την ουσία.

Και η ουσία είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται στα δεδομένα κάτι που δεν έγινε στη Βέρνη. Αναπόφευκτα όσοι βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο θυμήθηκαν ότι και η νίκη στο Καραϊσκάκη συνοδεύτηκε με κάποιες συγκυρίες αλλά δεν πρέπει να μπούμε ακόμα σε αυτή τη διαδικασία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!