Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ικανοποιημένοι και αφύσικα προσγειωμένοι παρουσιάστηκαν οι πρωταγωνιστές της σπουδαία νίκης. Όλοι έδειξαν να αντιλαμβάνονται τη σημασία της νίκης αλλά και πως εκκρεμούν ακόμα δυο αγώνες…

Αναλυτικά οι δηλώσεις.

Βάντερμαν:
“Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Ίσως τα πρώτα 15 λεπτά δεν ήταν τόσο καλά, δεν παίξαμε όπως θέλαμε όμως στη συνέχεια το καταφέραμε. Ακόμα δεν έχουμε προκριθεί αλλά αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε πιο κοντά στον στόχο αλλά ακόμα δεν τον έχουμε πετύχει. Τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή και είναι το σημαντικότερο για εμάς. Αυτό σκεφτόμαστε, μετά έχουμε διακοπή και αυτό είναι καλό γιατί έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια.

Που κρίθηκε: “Αν συγκρίνεις με το παιχνίδι στην Ελβετία, παίξαμε πολύ διαφορετικά. Ήμασταν πιο επιθετικοί και είχαμε περισσότερο πάθος. Είναι πάντα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα μας με τον κόσμο μας”.

Βινίσιους:
«Όλη η ομάδα ήθελε να κερδίσει, ξέραμε πως είναι καλή ομάδα η Γιανγκ Μπόις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Η αλήθεια είναι πως το θέλαμε πολύ και είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα που μας βοηθάει στη συνέχεια. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε».

Καρλάο:
«Ήταν κρίσιμο παιχνίδι και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πάντα θέλουμε το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Αλωνεύτης:
«Συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτό τον υπέροχο κόσμο. Το ήθελε πολύ περισσότερο από εμάς και το έδειξε. Το θέλαμε πολύ, σημασία έχει το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Εμείς βλέπουμε μπροστά, δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε εννέα βαθμούς και κοιτάζουμε τη συνέχεια».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!