Εκπέμπει σε άλλα μήκη κύματος

Οι δηλώσεις του προπονητή μας επιβεβαιώνουν το μέγεθος του προβλήματος αφού ο Μπείν έκανε λόγο για έναν καλό ΑΠΟΕΛ που βρήκε απέναντι του μια ποιοτική ομάδα. Η εκτίμηση του ότι μπορούμε να προκριθούμε και το νέο 100% του είναι αβάσιμη και προκαλεί περισσότερο εκνευρισμό παρά πιστή.

Είναι για αυτό που πρέπει κάποιος να τον μαζέψει.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Νομίζω παίξαμε καλά απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, ακολουθήσαμε μια συγκεκριμένη τακτική με την οποία καταφέραμε να τους κρατήσουμε όσο μακριά γινόταν. Έχασαν ευκαιρίες,  χάσαμε και εμείς, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική πάσα, ειδικά με τον Μπερτόλιο και τον Ίγκορ θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Είμαι  ικανοποιημένος  από την εφαρμογή του παιχνιδιού».

«Αυτό που πρέπει να πετύχουμε στον επαναληπτικό είναι να σημειώσουμε δύο γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι. Νιώθω 100% ότι μπορούμε να προκριθούμε».

«Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, περιμένουμε να μας βοηθήσει. Οι παίκτες μου έκαναν αυτό που ήθελα, αυτό που μας υπολείπεται είναι η τελική πάσα».

«Πρέπει να κάνουμε την διαφορά στη τελική πάσα. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Βιτορούλ για αυτό έκανε αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στη Κύπρο».

«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες».

«Ο Βάτερμαν είναι στο Νοσοκομείο, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του».

«Πρέπει να προκριθούμε με την ποιότητα που έχουμε στη διάθεση μας. Πρέπει να βελτιωθούν οι διαθέσιμοι παίκτες μας. Τα πάντα είναι θέμα ποιότητας».

«Ο κόσμος είναι πάντα δυσαρεστημένος μετά την ήττα. Νομίζουν ότι μια κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να ηττηθεί. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πιστεύω στην πρόκριση, το ίδιο πιστεύουν και οι παίκτες μου».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!