Πλησιάζει η 5η Ιουλίου

Η ημερομηνία ορόσημο πλησιάζει αφού την Τετάρτη η ομάδα μας θα πρέπει να δηλώσει στην UEFA τον κατάλογο παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του πρώτου προκριματικού. Το υπερπλήρης ρόστερ επιβάλει να κοπούν αρκετοί πέραν του παροπλισμένου Ρούεδα και είναι για αυτό που η διοίκηση και ο προπονητής έχουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Η πρώτη και σημαντικότερη διευκρίνιση που πρέπει να κάνουμε είναι ότι μη εγγραφή στο σχετικό κατάλογο δεν σημαίνει και αποχώρηση από το ρόστερ.

Για να γίνει αντιληπτό αυτό θα υπενθυμίσουμε ότι οι Εφραίμ και Κωνσταντίνου συμπεριλαμβάνονται στους κοινοτικούς οπότε αν δηλωθούν θα καταλάβουν 2 από τις 17 θέσεις. Η αναφορά μας σε αυτούς δεν είναι τυχαία αφού ο βαθμός ετοιμότητας τους βάζει σε σκέψεις τον Μπαλταζάρ.

Είναι τόσο ρευστό το όλο σκηνικό που και να συμπεριληφθεί ένας παίκτης στον κατάλογο των αγώνων με τη Σούντουβα και σε ένα μήνα να είναι εκτός ρόστερ. Ο 34χρονός Μιλάνοφ για παράδειγμα ναι μεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή αλλά ένας νέος τραυματισμός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Τα μακριά έγιναν κοντά πάντως και είναι για αυτό που οι αρμόδιοι θα πρέπει να κάνουν τις σκέψεις τους αποφάσεις που θα έχουν τουλάχιστον άμεσες προεκτάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!