Ως πότε;

Αρχές Ιουλίου, ακόμα καλά καλά δεν ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πρόωρα, πιο γρήγορα απ’ όσο μπορούσαμε να φανταστούμε με την πλάτη στον τοίχο, με τον αγώνα της Τρίτης να θεωρείται κομβικός.

Φαίνεται ότι οι αρμόδιοι με μπροστάρη τον Πρόδρομο Πετρίδη οδηγούν, με την παρατεταμένη ανικανότητα τους, να στελεγχώσουν ποιοτικά το ρόστερ (αναλόγως εσόδων) τον ΑΠΟΕΛ σε αδιέξοδα που μπορούν να τους αφήσουν προ του φάσματος ενός μονόδρομου χωρίς επιστροφή κάτι το οποίο όπως είδαμε ψες δεν είναι και πολύ μακριά αν δεν είσαι σοβαρός όσο και αν διαμηνύουν ότι σε περίπτωση μη εισόδου στους ομίλους θα μπορούν να εξασφαλίσουν μια σεζόν χωρίς να υπάρχει θέμα.

Βεβαίως αυτό είναι θεωρητικό αφού προ εβδομάδων σε μια κρίση ειλικρίνειας ο Πρόδρομος είπε επί λέξη πως: «σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστεί είσοδος σε κάποιο ευρωπαϊκό όμιλο τότε θα υπάρξουν αλυσιδωτά προβλήματα».

Αν είναι δυνατόν συμπληρώνω εγώ, μετά από την παρέλαση τόσων εκατομμυρίων στα ταμεία να υπάρχουν αδιέξοδα, βεβαίως όταν κάθε χρόνο σπαταλείς τόσα εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις παικτών (βλέπε φέτος 4εκ) τότε είναι φυσικό συνεπακόλουθο να δημιουργούνται τρύπες, τα λάθη πληρώνονται και μάλιστα με ακριβό νόμισμα.

Οι παθογένειες που βγάζει η ομάδα ως απόρροια των κακών μεταγραφικών σχεδιασμών αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους τους διοικούντες οι οποίοι διώχνουν όσους θεωρούν ότι φταίνε με πρώτους και καλύτερους τους αποδιοπομπαίους τράγους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές (βλέπε Μαντούκα, Κρίστιανσεν).

Τα ΠΑΝΤΑ τριγύρω αλλάζουν όπως λέει ένα ρητό, αυτοί που γράψαμε δηλαδή πιο πάνω, τα λάθη όμως συνεχίζουν, εκατομμύρια σπαταλούνται σε παίκτες που έρχονται και δεν δένουν ΠΟΤΕ και το ΜΟΝΟ που μαίνει αμετάκλητο και δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ ευθύνη (δημόσια) είναι οι φούρποι της διοιήκησης και ο ανέγκηκτος διευθυντής ποδοσφαίρου Τόζα Σάμπουριτς.

Γιατί αποφεύγεται να έρθει ένας προπονητής που θα έχει τον πρώτο λόγο σε ότι μπαινοβγαίνει στον Αρχάγγελο;;; με τρανό παράδειγμα τον Μιλόγιεβιτς τον οποίο σκάρταραν οι φούρποι για να φέρουν τον ανεκδιήγητο Μάριο Μπέιν;;;

Είναι άξιον απορίας να βλέπεις τον αμπάκκιρο Παντελή να αποκτά παίκτες τύπου Λαβόρδε(όπως φαίνεται)-Ντούρις-Κατσιαράβα κάνοντας οικονομικά άνοίγματα (απλό παράδειγμα) και οι δικοί μας να ψάχνονται κάθε χρόνο με μέτριους παίκτες για να μας «παίξουν» την χρονιά και να μας οδηγήσουν σε ευρωπαϊκό όμιλο, μοντέλο το οποίο είναι κλινικά νεκρό με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.

Υπό κανονικές συνθήκες η ομάδα έπρεπε να εξασφαλίζεται με αποδεδειγμένα ικανούς μέσω καλού σκάουτινγκ οι οποίοι θα είναι αυτοί που θα μας οδηγήσουν στην είσοδο ομίλων και όχι να περιμένουμε τα λεφτά για να έρθει παίκτης της διαφοράς και είναι κάπου εδώ που το όλο σύστημα επιλογής παικτών νοσεί.

Υ.Γ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ “ΠΑΜΕΝ ΩΣ ΠΑΡΑΤΖΙ”, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΜΗΣ-ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ,  ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

Υ.Γ Τα ΠΑΝΤΑ κρίνονται στο νήμα ως απόρροια των όσων γράψαμε πιο πάνω είτε είναι τίτλος (που δεν έπρεπε να βολοδέρνουμε κάθε χρονιά), είτε είναι είσοδος σε ευρωπαϊκό όμιλο και γι’ αυτό γιατί μιλά το ΓΣΠ δηλαδή η μεγάλη δύναμη του ΑΠΟΕΛ που είναι ο κόσμος του, τι να πρωτοθυμηθούμε;;; Βιτορούλ;;; Ρόζεμποργκ;;; Πιο πρόσφατα με τον απόλλωνα που ήρθαν και με αυτό που είδαν μπροστά τους (κόσμο λυσσασμένο) δεν σταύρωσαν πάσα οι λεμεσιανοί;;;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!