Φωτογράφησε

Ο Πετεβίνος στο βαθμό που μπορούσε φωτογράφισε μέσα από τις δηλώσεις του μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρει ο Μπαλταζάρ όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας.

Ο Νσούε λοιπόν κρίνεται έτοιμος για να πάρει τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά λεπτά αφού όπως λέχθηκε όχι μόνο ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αλλά είναι και σε καλή κατάσταση. Κάτι που δεν φάνηκε να ισχύει με τον Μιλάνοφ στον τελευταίο αγώνα.

Μένει να δούμε αν συμφωνεί και ο Μπαλταζάρ.

Η σχετική δήλωση:

«Σαφώς και έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν είμαι ο αρμόδιος για να το απαντήσω. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, λόγω του ότι είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του καθυστέρησε να ενταχθεί στις προπονήσεις της Πολωνίας, μετά είχε ένα πρόβλημα που τον έφερε πίσω από πλευράς προπονήσεων και δεν αγωνίστηκε με Σούντουβα. Στη συνέχεια κρίθηκε ανέτοιμος και αφού είχαμε άλλες επιλογές δεν δηλώθηκε. Αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει τον χρόνο, δείχνει ότι έχει βελτιωθεί και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και είναι στην αποστολή της ομάδας. Αν θα αγωνιστεί ή όχι δεν το ξέρω».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!