Το θέμα με τους ακραίους επιθετικούς

Η παραχώρηση του Σάλαϊ και η άποψη των αρμοδίων ότι ο Ορ πρέπει να αποδεσμευτεί ανεξαρτήτως κόστους, διαμορφώνει τελεσίδικα το ρόστερ και τις επιλογές που έχει ο Μπαλταζάρ τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για αρκετές επιλογές παικτών διαφορετικών δεδομένων και δυνατοτήτων οπότε η διαχείριση και η απόδοση τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει για διατήρηση των κεκτημένων.

Με τα σημερινά δεδομένα οι δυο παίκτες που θεωρούνται οι βασικές επιλογές είναι οι Τάμαρι και Εφραίμ.

Το πώς και γιατί ο νεαρός Ιορδανός κλήθηκε με το που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ να πάρει θέση βασικού και να σηκώσει το βάρος είναι ένα μεγάλο θέμα που πρέπει να εξακολουθήσει να απασχολεί. Και αυτό γιατί πρέπει να τύχει προστασίας για να αντέξει.

Η ιστορία του Εφραίμ είναι επίσης γνωστή και είναι για αυτό που υπάρχει μια επιφύλαξη. Όχι όσον αφορά την ποιότητα του αφού είναι ότι καλύτερο διαθέτει το ρόστερ μας αλλά αν θα είναι μια χρονιά που θα μπορέσει να αγωνιστεί περισσότερους από τους μισούς αγώνες. Ήδη πέρασε έναν περίεργο τραυματισμό αλλά το ότι δεν υπάρχει η Ευρώπη είναι ενθαρρυντικό..

Οι εναλλακτικές επιλογές είναι βασικά οι Νατέλ, Αλωνεύτης, Αντωνίου, Κωνσταντίνου. Αναφερόμαστε σε παίκτες που η φυσική τους θέση είναι στα άκρα αφού υπάρχει και η δυνατότητα αν χρειαστεί να επιστρατευτούν οι Καζού και Ντε Βινσέτι.

Κάτι τέτοιο ίσως να αποδειχτεί και η προτιμητέα λύση για προφανείς λόγους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!