Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ

Η γνωστή φράση αγώνας ζωής ή θανάτου είναι πιο αντιπροσωπευτική από ποτέ για την ομάδα μας όσον αφορά την αναμέτρηση με την Ανόρθωση το βράδυ του Σαββάτου. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν αφήνουν άλλη επιλογή στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ από το να δώσουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τη νίκη. Με νίκη παραμένουμε ζωντανοί στο κυνήγι της ομάδας του Κετσπάγια και κάνουμε την καλύτερη δυνατή αρχή ενόψει της συνέχειας. Μπορεί η μη σταθερότητα της ομάδας να αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα αλλά ίσως μια τόσο σημαντική νίκη σε συνδυασμό με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν ίσως να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

Από την άλλη μια ήττα θα είναι καταστροφικό αποτέλεσμα αφού θα μας θέσει πολύ νωρίς εκτός τίτλου ενώ παράλληλα το μουρμουρητό και η αμφισβήτηση των πάντων θα κάνουν την προσπάθεια ανάκαμψης πολύ δύσκολη αν όχι ανέφικτη.

Η διαχείριση του όποιου αποτελέσματος μπορεί να περιμένει αφού το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να καταλάβουν οι παίκτες μας τη σημασία του αγώνα αλλά και το ότι το αποτέλεσμα του εξαρτάται από αυτούς. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο έχουν να παίξουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία αφού η βελτίωση του κλίματος και η συστράτευση όλων είναι επιβεβλημένη. Έχουμε γράψει ξανά για το ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο και σίγουρα οι μεταγραφές και η σημασία του αγώνα αποτελούν καλές αφορμές έτσι ώστε να υπάρξει η αλλαγή που απαιτείται. Οι επισκέψεις των διοικούντων στον Αρχάγγελο έχουν ως στόχο να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των παικτών και για μια ακόμα φορά εξαρτόμαστε στη διάθεση και απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Παρόλο που σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχει η δυνατότητα να υστερήσει κάποιος είναι αναγκαίο οι παίκτες πάνω στους οποίους στηρίζεται η ομάδα μας να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών. Κόντης, Σατσιάς, Φερναντές και Μακρίδης είναι αυτοί πάνω στους οποίους ολόκληρη η ομάδα θα στηριχτεί και με τη σειρά τους θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος κανένας δεν μπόρεσε να έχει σταθερή και καλή απόδοση παρά μόνο κάποιες αναλαμπές. Εναντίον της Ανόρθωσης θα χρειαστεί να δείξουν αν πραγματικά θέλουν και μπορούν…

Ο Καψής καθορίζει πολλά
Μπορεί ο Έλληνας αμυντικός να μη βρίσκεται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας αλλά η έλλειψη άλλου παίκτη φαίνεται ότι δεν αφήνει επιλογή στον Ουζουνίδη, ο οποίος θα τον προτιμήσει ως παρτενέρ του Δασκαλάκη. Μπορεί ο νεοφερμένος Μπρόερς να θεωρείται μια εναλλακτική επιλογή στο κέντρο της άμυνας αλλά το ρίσκο συμμετοχής του είναι ακόμα μεγαλύτερο από αυτό του Καψή, αν αναλογιστούμε ότι δεν γνωρίζει τους συμπαίκτες του αλλά και τους αντιπάλους.

Ελλείψη άλλων επιλογών δύσκολα θα δούμε άλλαγες σε σχέση με τους παίκτες που θα στελεχώσουν τη μεσαία γραμμή ενώ ο Μαχλάς σε έναν ακόμα αγώνα θα αποτελέσει τον μοναδικό προωθημένο κυνηγό με το ζητούμενο και πάλι να είναι τα στηρίγματα που πρέπει να έχει.

______________________________________________________________

Δυστυχώς για διάφορους λόγους, για τους οποίους είχαμε προειδοποιήσει από τον Οκτώβριο, αυτό το Σάββατο το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ δίνει τόσο νωρίς τον αγώνα της χρονιάς. Αυτό γιατί διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία απέτυχαν να διατηρήσουν τον περσινό πρωταθλητή μας στην πρώτη θέση και τώρα καλούνται όλοι τους να φτύσουν αίμα μέσα και έξω από το γήπεδο σε μια προσπάθεια να σώσουν την χρονιά. Σε αντίθεση με εμάς τους «καλούς Σαμαρείτες», που στο παρελθόν τους αναστήσαμε κυριολεκτικά, ο κ. Κετσπάγια και η παρέα του θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας ρίξουν στο χείλος του γκρεμού. Το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδια τους είναι οι παίκτες και η απόδοση τους στο γήπεδο αφού ο κόσμος όσα και να δώσει είναι περιορισμένος στις κερκίδες.

Εμείς οι απλοί φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ είμαστε το πιο δυνατό κομμάτι του συλλόγου και το Σάββατο θα δώσουμε δυναμικά το παρών μας. Ο σύνδεσμος περιμένει την θερμή ανταπόκριση όλου του κόσμου και αναμένουμε τους φιλάθλους να κατακλύσουν το γήπεδο. Το καθηκόν του ο κόσμος θα το κάνει και αυτό είναι δεδομένο. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως αυτό να μην αρκεί μιας και τα υπόλοιπα τρία κομμάτια του ΑΠΟΕΛ (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες) δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να μας πείσουν. Ο κόσμος τους στηρίζει και τους συμπαραστέκεται εδώ και μήνες, όμως τώρα εναπόκειται στους ίδιους και μόνο. Ότι μας ζήτησαν μέχρι σήμερα το δώσαμε και με το παραπάνω αλλά ο κόσμος μπορεί να προσφέρει μέχρι ενός σημείου. Εμεις λοιπόν, ως σύνδεσμος, υπογράφουμε κάθε χρόνο ότι θα παίρνουμε το πρωτάθλημα και αυτό έπρεπε να ήταν αναμενόμενο από όλα τα τμήματα της ομάδας.

Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη μας αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Σάββατο 05/02/2008.

Στις 5.00 μ.μ συνάντηση στο Φαν Κλαμπ.

Ο αγώνας αρχίζει στις 7.00 μ.μ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!